Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
G25-öm van, a Pro Street támogatta, de komolytalan. A Shiftekkel nem működik normálisan, a Worldről nem is beszélve. Igazából az összes többi szimulátor is komolytalan a Live For Speedhez képest, csak azzal jó igazán. 7 éve nyomom (első 4 évben egérrel, 3 éve G25), azóta ugyanazok az autók, ugyanazok a pályák, de nem lehet megunni. Az ott szerzett tapasztalat már nem egyszer mentett meg közúton.
-
Moleman
addikt
válasz
LamerGyuri
üzenetére
-
Moleman
addikt
válasz
spanyoll
üzenetére
RX-7-et érdemes, vagy talán Impreza (utóbbit gyári állapotban nem próbáltam, csak sok pro cuccal). Anno megvettem az RX-7-et, amint lehetett (akkoriban még volt IGC szélesítés), most jobb, mint a Battle Machine, mind számokban, mind a pályán. Később pedig Elise-t vegyél majd.
A fék a teljes irányíthatóságot javítja, a végsebesség növekedése elhanyagolható. A Hacsirokumhoz nyertem 9%-os féket, aztán 6%-os féket, értelmes alkatrészt soha. Idegesítően lassú volt, de legalább jól fordult.
-
Moleman
addikt
válasz
noblem1983
üzenetére
Nem kell állni alatta, jelez az fél kilométer múlva is.

-
Moleman
addikt
válasz
nmemlekszem
üzenetére
Az izgágaság nálam előny, az Elise-Exige páros jó barátom.

-
Moleman
addikt
válasz
nmemlekszem
üzenetére
Aztak... Mikor hozzák vissza az E30-at? A GT3 után épp ideje lenne.

-
Moleman
addikt
Kezdd újra, én is mindig újrakezdem 19 nap után, így legalább tuti kapsz 9 cuccot. Igaz, hogy az első 3 semmire nem jó, de a többi jó.
A verziófrissítés meg monnyon le, már legalább 6 streakemet szakították meg 10-11 napnál, mert nem írták ki időben a szerverleállást... Írtam De Vellisnek, de semmi reakció. Azóta hajnal 1-ig fentmaradok és összeszedem az összeset előre.

-
Moleman
addikt
Velem is adakozó volt tegnap, treasure hunt 12. nap, Ursa váltó, 13-7-4.

Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest