- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
Sziasztok!
Látom elkezdtük ecsetelni ezt a Murcielagos témát, gondoltam én is beleszólok, mivel nekem is az van.
noblem1983: Azért Te tényleg régi fórumozó vagy, és amint észrevettem azért Te nagy pro vagy. Örülök hogy Te is ezen a véleményen vagy mint Én.
NFree: Mégis milyen TOP TIER-re gondolsz? Én úgy vettem észre hogy a TOP5-be benne van a Murci is. De kiemelem a lényeget a hozzászólásodból:
topp időt lehetetlen vele autózni kivéve 1-2 igen tehetséges embernekIgen, végül is igazad van. Még az általad gondolt TOP T3-as kocsikkal is lehet szarul vezetni, és lehet ocsmány időt futni. Amúgy az általad belinkelt képre csak azt tudom mondani hogy az a 388 nem biztos hogy végsebesség, mert nekem 670 a statom a végsebességre, mégis megy 370-et.
vakond5: Igazad van, a Murci igen csak jól kanyarodik, de sajnos vannak olyan játékosok akik csak a Gázt ismerik, azt már nem hogy fék, esetleg azt hogy enm fékezek és nem nyomom a nyilat, tehát hagyom hogy magától lassuljon az autó.
!!!Hozzáteszem én olyan autókat hagytam ott így kanyarba mint pl Porsche, BMW, stbstb.Egyébként várom azoknak a játékosok jelentkezését, akiknek FULL ULTRÁS és a LEGJOBB CUCCOKKAL rendelkező Murcielagoja van. Kíváncsi lennék hogy mekkorát megy az autó. Van egy ismerősöm akinek igen csak jó Porsche autója van, kíváncsi lennék hogy melyik megy jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- Suzuki topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- (ÁRCSÖKKENÉS) Eladó Meta Quest Pro 256GB VR szemüveg Szinte teljesen új állapotban
- Oura Ring 4 Gold, Rose Gold (8,10-es méret) ÚJ ÁRA - 235.000 Ft
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Solana Mobile Seeker Web3 okostelefon
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest