Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crowent

tag

válasz [BB] #9645 üzenetére

Sziasztok!

Látom elkezdtük ecsetelni ezt a Murcielagos témát, gondoltam én is beleszólok, mivel nekem is az van.

noblem1983: Azért Te tényleg régi fórumozó vagy, és amint észrevettem azért Te nagy pro vagy. Örülök hogy Te is ezen a véleményen vagy mint Én.

NFree: Mégis milyen TOP TIER-re gondolsz? Én úgy vettem észre hogy a TOP5-be benne van a Murci is. De kiemelem a lényeget a hozzászólásodból:
    topp időt lehetetlen vele autózni kivéve 1-2 igen tehetséges embernek

Igen, végül is igazad van. Még az általad gondolt TOP T3-as kocsikkal is lehet szarul vezetni, és lehet ocsmány időt futni. Amúgy az általad belinkelt képre csak azt tudom mondani hogy az a 388 nem biztos hogy végsebesség, mert nekem 670 a statom a végsebességre, mégis megy 370-et.

vakond5: Igazad van, a Murci igen csak jól kanyarodik, de sajnos vannak olyan játékosok akik csak a Gázt ismerik, azt már nem hogy fék, esetleg azt hogy enm fékezek és nem nyomom a nyilat, tehát hagyom hogy magától lassuljon az autó.
    !!!Hozzáteszem én olyan autókat hagytam ott így kanyarba mint pl Porsche, BMW, stbstb.

Egyébként várom azoknak a játékosok jelentkezését, akiknek FULL ULTRÁS és a LEGJOBB CUCCOKKAL rendelkező Murcielagoja van. Kíváncsi lennék hogy mekkorát megy az autó. Van egy ismerősöm akinek igen csak jó Porsche autója van, kíváncsi lennék hogy melyik megy jobban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés