Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Igen, tényleg megvolt mind a három, Z4-et megtartottam, másik kettőt meg eladtam, helyből 230k-m lett

Volt értelme a starter kitnek, (amiért az NFS Run előrendelést leszámítva egy fillért sem fizettem) Játék elején vagyok és mindhárom típusból van egy értelmes kocsim (Toyota MR2, BMW Z4M, Porsche 911 GT3 RS), bár a tuningolás még egy hosszabb folyamat lesz...
Egyébként G0NE7 néven megtaláltok, ha gondoljátok, bár nemsokára se gépem se netem nem lesz egy darabig...
#Beerka: Igen sejtettem, hogy a boltban vehetőknél a nyerhetők jobbak...
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold
- Nintendo Switch V2 32GB+128GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil üvegfóliás + tok
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest