Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
JuhaAasz
üzenetére
Nekem erre egyszerű megoldásom van ha sikerül „szándékosan” letolnia valakinek (RTR-X-et azért elég nehéz) akkor szépen utána nitrozok és ha úgy jön ki a lépés felkenem valahova vagy egyszerűen lehagyom. Minap volt hasonló Waterfront Roadon a rammer gyerek próbált letolni M3-al valamelyest belassultam utána mentem simán lehagytam. A célba 2-nak ért be akkor láttam 440-el ment, speed hacker report ment. Második körben már én toltam le, mert megint próbálkozott harmadszorra már ki is lépett ahogy látta indulok.
De sokkal nyugisabb lenne ha nem az ilyen tetvekkel nem kéne foglalkoznom bár nem egyszer teljesen normális versenytársakkal is sikerül mennem és ott egyáltalán nem zavar hogy lehagynak sőt beírom „nice race” (jó verseny) a pirosba és sokan vissza is írnak ilyesmiket XD.
Új hozzászólás Aktív témák

- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Horgász topik
- BorosPoH!ár
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi