- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyuszito
senior tag
Pihen egy ilyen nálam is a raktárban
Tapasztalt Porsche-s kollega mondta, hogy egy bivalyerős turbóval (Velo..) elég jó lehet.Itt a World Garage (google fordított) véleménye.
Omnia Racegruppe / Norset / URSA:
Gyakran megjegyezte, mint a "poloska" motorja, a gyűjtemény motorok Omina Racegruppe / Norset / URSA készülnek azok számára, pörgős autók. Ez a motor van hangolva, hogy a high-end LE elég rossz alacsony fordulatszámon, igénylő indukciós 9-szer 10-ből segíteni. Ne feledje, hogy ez kizárólag az autó a csúcs közelében, a magas tartományban (Nissan Skyline GT-R), ahelyett, autók, amelyek még elég módon menjen közötti csúcsteljesítmény és a Redline (Mazda RX-7).Kusz a fordítás, de érthető..Csak nem tudom eldönteni, hogy a porsche a maga 8500as max RMP vel high-end-e
-
tutuhawer
őstag
nekem a toyota suprában van, és a saját tapasztalat nem perdöntő most. Viszont van egy ismerősöm, akinek 90 db pro alkatrésze van, és ezt a típusú motort és turbót azonnal a szemétbe dobja, hogy a helyet se foglalja. Volt ideje és lehetősége tapasztalni, elhiszem neki, hogy szar, de aki előáll valami okossággal, annak hajlandó vagyok elhinni, miután megbeszéltük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest