- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #5042 üzenetére
Az 5039es komment azzal kezdődik hogy szerintem azaz a saját véleményemet mondtam el a tapasztalatom alapján. Ez valószínűleg nagy átlagban nem így van.
Nem kell egyből lehurrogni hogy 'hőőőő én kérek elnézést meg B.O.C.S.I". Mondtam már a múltkor is. HA csak kötözködni akarsz a kommentembe azt néha tartsd vissza vagy írd le nekem PMbe...
-
Szelep
senior tag
válasz
Waterfront roadon 1 helyen kell figyelni a civilekre. Ha nagyon szívat akkor esetleg 2 helyen... A forgalom miatt itt nem sokat kell aggódni. Rengeteget mentem ott a TT-vel. Simán tudtam nyerni, hiába a gyors kanyar. Sokkal kevesebbet veszítenek az ilyen kocsik egy gyors kanyarban, mint egy lassúban.
A route 55 nem tartozik a nehéz pályák közé szerintem.
De lehet, még nem mentem ott eleget.
-
tutuhawer
őstag
válasz
szólj, szóljon mindenki, ha buta stílusban írok, de ez akkora hihetetlen, mint nem is tudom, mi... waterfront road és eagle drive... Miért nem egyből york roadot mondasz a trükkös dobbantókkal és szép íves kanyarokkal, ahol még nitrózni se tudsz a géppel normálisan.áááááá Én kérek elnézést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest