Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
1NST1G8R
üzenetére
igazad van de vannak a pályák amit csak mondjuk t2 vel t1 el lehet csinálni , nos nekem erre kell. a másik a multkor egy srác egy pályán ugy leiskolázott egy lotussal , hogy öröm volt nézni , pedig nem vagyok , naon béna a z4 el voltam, vannak olyan pályák ahol igen is a lotus verhetetlen, majd megkeresem meikre godoltam .
Viszont amiből ma elegem lett , megint a kibaszott csalók
kérem magyarázza már el valaki , hogy mért türik még mindig őket , nagyon bosszantó a mai példa , veszel egy kocsit nem játék pénzér , és csicska csalók letolnak.
Ugye eagle drive , Waterfront road itt a legtöbb elegem van belőllük.
Ahol jó vagyok hál isten oda nem jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple MacBook
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gran Turismo
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G15 gamer laptop, Ryzen 9 6900HS, RTX 3070 Ti, 32gb DDR5 megvigyázott állapotban
- Niko Bis sarokkanapé FÉLÁRON sürgősen eladó!
- 2 TB, 1 TB, 500 GB 3,5 HDD bazár!
- 9gen i7 PC 1070ti vga-val
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5800X/RX 9060 XT 16Gb OC/16- 32Gb DDR4/500Gb -2Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kérem magyarázza már el valaki , hogy mért türik még mindig őket , nagyon bosszantó a mai példa , veszel egy kocsit nem játék pénzér , és csicska csalók letolnak.