Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
most, hogy megint játszok vele, eszembe jutott, miért hagytam abba annak idején....ilyen nulla fizikával megcsinálni egy játékot. az oké, hogy nem egy szimulátor, de ahogy ebben csúszkálnak, pattognak az autók, hát az egy nagy sz*r, nem fizika.
és még csodálkoznak az EA-nál, hogy egyre kevesebb fogy a sz*rukból. nem a warez miatt, hanem mert egyre ócskább need for speed-eket adnak ki. -
rétisün
veterán
elértem a world tour-ig. megcsináltam két futamot, kiléptem, a következő játéknál megint a legelső futammal kezdte...ezek szerint csak egyben lehet lenyomni a 10 futamot? annyit tuti nem bírok vele játszani egyben, azért nem annyira jó játék.
visszaolvastam, az első 5-ig nem érdemes abbahagyni, mert az elsőtől kell kezdeni megint....na, ez se ma lesz. (az az idióta barom, amelyik ezt kitalálta)
Új hozzászólás Aktív témák
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi