Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csavarlazito
tag
válasz
üzenetére
Nekem a Dirt is tud ilyen kézremegős élményt okozni.. Online-ban, amikor tudod, hogy a másik is nyomja ezerhússzal, és ki kell találni a féktávot 180-ról a visszafordítóba, na az épp elég kihívás.

Ilyen valóban nincs NFS-ben.
Próbáltam a GTR-t, jópofa pár órára, de aztán unalmas
Egyre jobban rámenni a tökéletes ívre, háát, a rali rögtönzése jobban fekszik. 
-
csavarlazito
tag
válasz
fekeandras
üzenetére
Dirt!
Szórakoztató, SZÉP, jók a kameranézetek, és az se gyerekjáték, ha gyorsan mész. Pont annyival arcade-osabb, hogy azzal már szórakozni lehet, és nem csak a vérprofiknak. -
csavarlazito
tag
válasz
fekeandras
üzenetére
70 ezres kormánnyal, 5 napos beállítgatással és 2 hét gyakorlással biztos jó, de az alap fizika az elképesztő..
A Lada alatt meg nincs is rendes hátsókerekes fizika, lemész a fűre és ottragadsz
-
csavarlazito
tag
válasz
fekeandras
üzenetére
Kb annyit ér, az RBR játszhatatlan, legalábbis nekem..
(vezettem már húzott sti-t, nem olyan volt, mint az RBR-ben, azzal lehetett kanyarodni) -
csavarlazito
tag
A Most Wanted-Carbon-Pro Street-Undercover vonal után én már nem remélek semmit, főleg azt nem, hogy most egy jó szimulátorral jönnek elő..
Egy Underground3 kéne, visszatérni ahhoz, amit jól csinálnak.
Utcai autók, reális tuninggal, nem túl nehéz irányítással, szép grafikával.. Kb mint a Pro Street, csak jó irányítással és az utcán. Szép igények..
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Call of Duty: Black Ops 7
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Interactive Brokers társalgó
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyre jobban rámenni a tökéletes ívre, háát, a rali rögtönzése jobban fekszik.