Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Needforspeed.com-ról:
"We're about to release some of the coolest videos our guys have ever created but we're not quite ready to reveal them yet. I asked nicely so the video team created this very cool teaser video to show off just some of the great footage we've got planned. The videos will be going live at 12am Saturday, August 1st (EST) so be ready."
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Az első hsz-ben lévő gépigény miért nem jó?
-
Viktor77
titán
válasz sosperecek18 #237 üzenetére
Akinek a GTR-nél kezdődik a szimulátor, annak érdemes megtekintenie kik csinálták a Shift-et. [link]
-
Viktor77
titán
válasz - = Zk = - #270 üzenetére
Főleg, hogy ez a topic a pc-s játékszekcióban van.
-
Viktor77
titán
Ennyi.
Minden hibát kijavított az EA amit az elmúlt években elkövetett az NFS név ellen. Ez egy csoda. Így, ahogy írom.
Belső nézetet ilyen jól működni én még nem láttam. Alapból a bumper (mikor a lökhárítón van a kamera) nézetet szeretem, de ez múlt idő
-
Viktor77
titán
válasz Motion_Blur #319 üzenetére
1680-ban, élsimítás nélkül, minden fullon. Megy ahogy kell.
-
Viktor77
titán
válasz hülyegyerek #455 üzenetére
"höhöhöhö csak nem az első autós-RPG-t tisztelhetjük a játékban"
Közel sem. Mind az Evolution GT-ben, mind pedig a S.C.A.R.-ban megvolt ez a fejlődési lehetőség, ráadásul ott pontokat is lehetett osztani különböző "talentekre". Új felszerelést is lehetett szerezni a pilótánknak, ami plusz tulajdonságokat adott.
-
Viktor77
titán
válasz johnny82 #494 üzenetére
Mivel nekem csak digitális gamepadom van (ami ugye szintén csak fullra nyomom a gázt vagy nem nyomom állásokat érzékel), így a kipörgésgátlót maxra tettem. A próbakörön megkaptam a második legjobb besorolást, ott hagytam mindent amit ajánlott, csak ezt kapcsoltam be pluszban.
ll-kobe: Nekem füstöl a gumi, mikor csúszkálok. Vagy nem erre gondolsz?
Enton: Szerencsétlen XP-m elég régi, már megérett az újrarakásra, de nem találkoztam még hibával a játékban. A töltés viszont sok. Nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
-
Viktor77
titán
válasz Sirandrish #525 üzenetére
Minden ki van írva. Bal felül látod hányadik vagy, mennyi a lemaradásod, vagy az előnyöd.
Belső nézet van, bumper cam van, motorháztetős, meg hátul-fent kamera van.
-
Viktor77
titán
válasz Sirandrish #528 üzenetére
Én egyből átkonfiguráltam a kiosztást, így nem tudom mi az alap. Nézd meg a kiosztásnál.
Sőt, a readmeben is benne van. F.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Kezdünk megint a warez irányába elmozdulni. PRIVÁT!
Töröltem pár hsz-t.
-
Viktor77
titán
Újfent szólok, hogy aki csak említést tesz bármilyen warezről (akár virágnyelven), az automatikusan kap 1 nap pihit.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Ha verseny közben nyomok egy ESC-et, engem ez a kép fogad. Ki nem találnád mit csinál a legalsó Kilépés felirat.
Na most, engem akkor dobott ki exe hibával, mikor sima gyors versenyt akartam menni.
Csináltam egy olyat, hogy a dvd-ről feltettem a PhysX-et. Mivel már volt fent egy, így azt mondta, elöbb leszedi a régit. Nagyon okos, csak ám nem teszi fel az újat. Szóval, PhysX lejött, frissítettem a DVD-n lévő DirectX-et is (hiába írja telepítésénél, hogy felrakja, nem teszi). Indítanám a játékot, PhysX dll nem található, nem indul. Újra felraktam, most már ténylegesen a DVD-ről. Most már nem áll le. XP SP3.
Szóval. PhysX leszed (már ha volt fent), DX frissít a játékhoz adottal, majd PhysX frissít, szintén a játékhoz adottal. Talán valakinek segít.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz bokrosolajos #1527 üzenetére
Indíts egy gyorsfutamot, állítsd meg ESC-el, válaszd a Photo mode-ot. Itt tudsz nézetet váltani, van olyan is, amikor körbejárhatod az autót gombokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest