Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Én most a fejem vakarom, mert belepiszkáltam a Murci tuningbeállításaiba (Alapon volt) és azóta kezelhetőbb, de lassabb lett. Akkor is, ha visszaállítom gyárira a beállításokat. 2:20-as körökkel nyomulok akkor is, ha kinn a nyelvem, mikor ezelőtt megvolt a 2:13 is. Lehet eladom, veszek egy másikat, hátha "megjavul".
-
bakosgabor57
őstag
-
blazsey2
senior tag
Szép
.Én meg csak 900-nál tartok,és még csak a 4-es szintet nyomom. -
szatocs
őstag
Igazából én szimes vagyok, gridet ki nem állhattam, mikor kipróbáltam, többet a gépem biztos nem fogja látni. TDU-ban tetszett, hogy H-s autóknál kuplungolni kell, igaz a force feedback ott is érdekes volt, de krúzolni, mikor untam magam, elég jó volt. Ezt meg szerintem holnap, vagy pénteken tudom kipróbálni, áthívom uncsimat, úgy is mindig megveszi az ilyeneket.
Én meg letesztelem, talán kölcsönkérem több időre is, ugyan ennek nem sok esélyét látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Apple MacBook
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.Én meg csak
Gratula!