- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
Makaveli #7265 üzenetére
Hát én azt hiszem, kezdem újra a játékot... Van egy Imprezam, jobb gumik vannak rajta, meg van egy Chevelle-m, ami full alap, csak leszorítóerő, meg ilyenek vannak növelve... Namost ehhez van 7000dollárom, és versenyt egyet se tudok nyerni, mivel a Chevelle úgy kikap, hogy olyat ritkán látni, az Imprezat pedig egyenesben nem kicsit állva hagyják, és kanyarban is gyorsabbak szerintem... Túl hamar váltottam kocsit, és dobtam ki a régi, jól tuningolt darabokat...
Úgy gondoltam, hogy úgy van, hogyha alap kocsival mész ki (semmilyen teljeítménytuning), akkor ők is ahhoz igazodnak, és nem tuningolják nagyon, ha pedig kimegyek valami tuningolt szuperautóval, akkor ők is tuningolttal jönnek ellenem. De nem így van, meg van határozva, mikor kik jönnek ellened, a fejlettségedtől függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rövid videón a Titan Quest II
- Hobby rádiós topik
- Temu
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest