Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
De:
a; Visszaolvasol!
b, Röviden:
Több helyszínen, legaális versenyeken nyomolhatunk majd, fajtánként csoportosítva. Magyarul: Helyszín-Versenytípus párok vannak, pl. Drift-Japán, Drag-USA-(Kalifornia asszem) stb. Mindenhol a legjobbnak kell lenni. Ha mindent megnyertél, akkor "kizöldül" a korona, és vége a játéknak. minden helyszínehez egyedi reklámok, és zenék is tartoznak.DOMy
-
Zewa
senior tag
Bár.. Arra kiváncsi leszek hogy mennyire fogja megterhelni a EA szerverét? lehet hogy ugy be fog álni mitna gerely. Esetleg ha vki letudja szedni és utáéna beszar az EA szerver az nekem áétküldi esertleg seedeli? Pls
/ez termélszetes forditva is igaz hisz bröm-brömözni nem kell sávszél
) -
Kiskokó
veterán
sztem attól hogy ha kilehet kapcsolni és szerintem kilehet majd.. nem lesz olyan hogy nem kel fizetni ha örik akrko sem kel fizatn i a javitásért már csak azért sem mert nem lenen fer mindeki törésnélkül mene mert több pénze maradna... vagy ha fizetni kel a javitásért kakor vlami másért kele fizetni ha ncis bekapcsolva a törés.. sztem
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Samsung A17 mobiltelefon
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az lett volna nagyobb hír ha azt mondja hogy kicsengeted az árát és viheted is!Mondjuk akkor tuti nem fértél volna be a boltba!