- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
G**@**B**!
tag
Zseniális húzás, már két éve játtszom de ez még nem merült fel bennem. Bizony jól jön az előre megszerzett pénz fejlesztéshez. Nem kell goldot pazarolni az alkatrészekre, továbbá ha esetleg marad belőle-bár nem tartom valószínűnek- az event végén a játék átszámolja sima cash-be.
-
G**@**B**!
tag
válasz
mombulllet #4467 üzenetére
Draft= szélárnyékban haladás. Pontot kapsz érte ugyanúgy mint a driftelésért+a nitro-d feltöltődése felgyorsul.
A driftet ugye nem kell részletezni, csapatod ki a seggét a kanyarban mint anno az 1200-es ladának -
G**@**B**!
tag
Sziasztok!
Nálam tegnap déltől nem tud kapcsolódni a telefonom a szerverhez. Remélem csak a megnövekedett black friday vásárlások miatt túlterhelt a szerver és nincs komolyabb gáz.
Másnál is van hasonló gond? -
G**@**B**!
tag
Itt pedig az autók után kapható xp-k: [link]
-
G**@**B**!
tag
Hát..A 7 pont sem kevés. Én is Paganival tolom a blackridge-t, jelenleg még 6 tuning ponttal. Ha neked is megvan az SRT Demon (ami lenyomott), láthatod a gyorsulása baromi jó. Én nem foglalkoztam ezzel az autóval sokat, 5 csillagos még csak és a gyorsulás érték 10000 fölött van így is. Arra gondolok, hogy egy rövid/kanyargós pályán mentél ellene és a gyorsulását ki tudta használni- így nyerhetett szvsz.
-
G**@**B**!
tag
válasz
Norbee4848 #4271 üzenetére
Köszi, időközben már nekem is leesett. Nem figyeltem az expired szót- meg későb néztem utána mit jelent.
Ki kellett volna használnom azt az egy hónapot amíg tartott a lehetőség. Tehát all access past vásárolni-(erre értettem egyébként, hogy goldért lehet venni). Sajnos nem tudok VIP pontokra költeni, igy marad a várakozás és gyűjtögetés a "scannerekre". Hogy miért nem lehet scannereket is nyerni ládákból vagy vásárolni?Már hónapok óta csak gyűjtögetem ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest