Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssymon
csendes tag
válasz
stifi82 #4350 üzenetére
Jónak kellene lennie, mert felhőbe ment és bármikor vissza lehet állítani egy megadott azonosító beírásával.
Sikerült már valakinek ez a Jaguáros sorozat? Én nem tudom mi történt ezzel a játékkal, de így nem leszünk jóba. 17 próbálkozás után sem sikerült, a végén már 724-es PR-el mentem, de a 3. Diablo is simán elhúzott, esélyem sem volt, hogy előrébb végezzek. Ja de, ha nem driftelek, csak akkor meg az nincs meg, úgyhogy batyú. 150 aranyért átugrottam és megvan az autó. De sok ilyen nem lesz, az is biztos. Régóta játszok vele, de ilyet még nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest