- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PcForCe
tag
Nekem ugy sikerult, hogy ugyebar az elso 2 napon 5-7versenyt kell teljesiteni... nos ilyenkor ez nagyon hamar megvan es maradek idoben farmolok, az osszes versenyt megcsinalom ameddig engedi, folyamatosan az egesz palyat vegig driftelem igy rengeteg penz jon ossze... en mindennap delelott 10kor kezdtem jatszani ejfelkor fejeztem be ennyi a titok reszemrol
-
Mezcal
addikt
Nekem úgy sikerült, hogy mindig hajnal kettőkor kezdtem rögtön a nyitás után, majd reggel folytattam. A farolgatásokkal, autók kimilizésével simán összejött több ezer pénz, plusz az elején a második nyitásig többször farmolhattam, így mindig volt pénz a 6000-es fejlesztésekre, de még a 15 000-re is. Ha meg nem volt pénzes, akkor frissítettem a marketet egy ezresért, rögtön adott.
Szerencsém volt, hogy háromszor töltötte vissza a jegyeket, de anélkül is meglett volna, mert már délután végeztem, hajnal kettőig még lett volna legalább 2 töltésem. Most belegondolva, azt is kihasználhattam volna fejlesztésre...
Szóval megcsinálható, de időigényes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest