Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PcForCe
tag
Nekem ugy sikerult, hogy ugyebar az elso 2 napon 5-7versenyt kell teljesiteni... nos ilyenkor ez nagyon hamar megvan es maradek idoben farmolok, az osszes versenyt megcsinalom ameddig engedi, folyamatosan az egesz palyat vegig driftelem igy rengeteg penz jon ossze... en mindennap delelott 10kor kezdtem jatszani ejfelkor fejeztem be ennyi a titok reszemrol
-
Mezcal
addikt
Nekem úgy sikerült, hogy mindig hajnal kettőkor kezdtem rögtön a nyitás után, majd reggel folytattam. A farolgatásokkal, autók kimilizésével simán összejött több ezer pénz, plusz az elején a második nyitásig többször farmolhattam, így mindig volt pénz a 6000-es fejlesztésekre, de még a 15 000-re is. Ha meg nem volt pénzes, akkor frissítettem a marketet egy ezresért, rögtön adott.
Szerencsém volt, hogy háromszor töltötte vissza a jegyeket, de anélkül is meglett volna, mert már délután végeztem, hajnal kettőig még lett volna legalább 2 töltésem. Most belegondolva, azt is kihasználhattam volna fejlesztésre...
Szóval megcsinálható, de időigényes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assetto Corsa Rally
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diabetes - Cukorbetegség
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i7-1185G7 1/512 Tűéles Retina
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő