Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Szabi=-
tag
~300 gold, ~500.000 pénz, egy 735-ös bmw.. összességében nem volt ez rossz event, csak nem tudom mit csinálok két ugyanolyan bmw-vel, már az előzőt se használtam soha
viszont kíváncsian várom, hogy hogyan tovább.. nincs special event, nincs tournament, nincs frissítés, matricák még sehol..
-
-=Szabi=-
tag
viszont úgy néz ki, hogyha egyszer már megvolt, de most újra tudod játszani, akkor 2x lesz a garázsban
-
-=Szabi=-
tag
hmm, úgy tűnik nem lesz új tournament.. o.0
-
-=Szabi=-
tag
A mostani mentesemen amugy meg most Razorozok eloszor, mentesvesztes utan kaptam bmw kartyakat
Kivancsi vagyok, hogy ha vegigcsinalom megint, akkor ketszer lesz a listaban? Vagy felulirja a negy csillagos a full csillagost?
-
-=Szabi=-
tag
válasz
#05304832 #2729 üzenetére
ha nem gyűjtőd össze az összes bp-t akkor soha nem lesz erős az autó, nem váltja ki a bp az alkatrészt, de az alkatrésznek nincs sok értelme bp nélkül mert majd nem tudod növelni az autó szintjét
szerintem hagyd a Dodge-t, nem kell egyik versenyhez se, Mustang több pontot tud, GT500 meg még annál is többet
akinél nem látszik a BMW-s event... én megpróbálnám, hogy feltolom a mentést a felhőbe, kikeresem a cache mappát, csinálok egy biztonsági mentést róla, majd törlöm a mappát
-
-=Szabi=-
tag
Razor event.. Ehh :-\
-
-=Szabi=-
tag
"The wait is almost over!"
és még mindig csak ígérgetnek...
-
-=Szabi=-
tag
jött valamilyen frissítés, de nem tudni mi változott, talán hétfőn indul a Boss Mustang-os event
-
-=Szabi=-
tag
remélhetőleg a Razor Mustang doboz letelte után jön hétfőn a Boss Mustang event
szerintem nem érdemes ládát venni, rengeteg goldot kéne hozzá költeni, hogy használható legyen
-
-=Szabi=-
tag
nekem első körben a festhető GT500 is elég lenne, imádom Snoop-ot, de ez a zöld-kék dizájn nagyon nem tetszik..
decemberben kerültek a játékba, előbb-utóbb meg is kapjuk őket..
-
-=Szabi=-
tag
úgy tűnik jön a Boss is
-
-=Szabi=-
tag
valószínű event autó lesz, aztán majd meglátjuk
-
-=Szabi=-
tag
Es visszakaptunk az 5 tournament kartyat, viszont az ujratoltesi idot is visszaraktak egy orara :-/
-
-=Szabi=-
tag
vettem néhány bp-t, meg nyitottam 8-at a piros kártyákból, úgyhogy végül már csak 14-et kaptam a mai utolsó versenyre és összejött a 7 csillag
pedig gondolom a car series adott volna még pár BP-t.. kár volt ilyen hamar BP-t venni :-/
-
-=Szabi=-
tag
most kaptam 88 gold-ot a piros csomagból
-
-=Szabi=-
tag
"With the release of the latest update 1.2.6 for Need for Speed No Limits there have been some changes and improvements to balance Tournament gameplay.
Key highlights
- Ticket refresh timer has been adjusted.
- Ticket cap adjusted, to be more inline with the new refresh timer.
- Cash has now been added to all rank rewards.
- Lower end Tiers have been adjusted to tier up faster.
- Ensured there is always a lower Tier opponent to race.UPDATE: February 10 2016
The team are currently re-evaluating the recent balance changes made to the Tournament feature.
Thank you for your feedback and continued patience, we will have more news soon."
-
-=Szabi=-
tag
59. hely.. remélem 100-on belül maradok...
-
-=Szabi=-
tag
viszont van jaguár és matricás merci car series, ami valószinű megint ad 5-6 blueprtintet.. de annyit gondolom nem, hogy a hatos autóból hetes legyen.. viszont utánna már bp-t se tudsz venni... szóval ismét semmi értelme az egésznek.. mert nem tudni hogy pontosan hány bp-t adna, tehát hány bp van amit nem kell megvenni mert tudsz feloldani.. pfúúúúú
ja amúgy ma meglepően aktív napom volt... 20,700pontom van tournamentben, ez így most 61.hely
-
-=Szabi=-
tag
3000 gold-ot költött egy román srác hogy nyerjen a tegnapi tornamenten (900gold volt a nagy nyereménye) xD
-
-=Szabi=-
tag
Az uj event szep es jo, viszont a tournamenteket kinyirtak..... Radasul a vip rendszerbe rakoltes utan belenyulni nemkicsit gci dolog... Remelem lessz nemzetkozi lazongas..
-
-=Szabi=-
tag
az \Android\data\com.ea.game.nfs14_row\cache mappát töröltem és letöltötte újra az 55megás adatot.. úgy tűnik a játéktörlés azt nem ürítette.. -.-
-
-=Szabi=-
tag
válasz
-=Szabi=- #2406 üzenetére
oké, töröltem reggel és letöltöttem újra, meg most az előbb is, de semmi... a betöltőképernyőnél forog a karika de nem jut tovább..
ment a harmadik törlés, és már szerintem így is marad.. csak egy dolog "bosszant" , hogy még 20napi goldom ott maradt amit már nem tudok összeszedni..
-
-=Szabi=-
tag
remek, hogy este még jó volt a játék, de reggel már a betöltőképernyőnél megakad.. -.-
-
-=Szabi=-
tag
hétfőn kezdődik a Jaguar-os event, elméletileg utánna a Snoop-os Dodge és a maricás Merci megvehető lesz sok-sok ft-ért
ez meg a tournament első helyezettjének a pontjai.. kb 120 versenyt ment..
-
-=Szabi=-
tag
-
-=Szabi=-
tag
a közösségi találkahely és roncstelep jól hangzik..
ja és úgy tűnik, hogy hamarosan indul új 5 napos event Jaguar F-TYPE R Coupe-ért
-
-=Szabi=-
tag
nemigazán ismerem, hogy-hogyan működik itt a fejléc piszkálgatás.. de ideje ezt a képet belinkelni a fejlécbe, kitől és hol kell kérni ?
-
-=Szabi=-
tag
-
-=Szabi=-
tag
elméletileg megjött almásoknak a frissités amit tegnapra ígértek
-
-=Szabi=-
tag
válasz
csadi0011 #2295 üzenetére
durva, mi.. aktor indítsd el a Need for Speed No Limits című játékot és keresd meg benne Razor BMW M3 E49 GT-R-jét.. jó keresgélést kívánok!
vagy ha gondolod segítek... kapott egy M4-est ami megkapta régi autójának a dizájnját kicsit továbbgondolva....
na most próbáld összerakni az infókat, hátha így már sikerül..
-
-=Szabi=-
tag
állítólag
Need For Speed No Limits - 1.2.7 Beta 2
új autók
Mclaren P1
Skyline R34 GT-R
Lamborghini Sesto Elemento
Ford Mustang Fastback 1969
Camaro SS 2015
Ford Focus RS
Nissan 370z 2016
Audi R8 2106event autók
NFS U2 Nissan 370Z
NFS Carbon Dario R8és a pletykák szerint új "város" jön új pályákkal
aztáááán majd megtátjuk, hogy ebből mi igaz..
-
-=Szabi=-
tag
valószinűleg holnaptól lesz majd LaFerka bp is a Tournament marketen, ha három F40 bp 2000, akkor három LaFerka lesz vagy 3000...
-
-=Szabi=-
tag
laferkához volt egy 4csillagos lila motorom, így gyorsan be is dobtam este, ma jött a két arany part hozzá, erre délbe a kétnapos ládából jött egy 5csillagos arany motor... pfúúú
-
-=Szabi=-
tag
még 10pr pont kéne, de ez egyre esélytelenebb.. állítólag a ch6 e10 kéne adjon arany alkatrészt ami hiányzik a fejlesztéshez.. de nem ad.. viszont ha még adna is, nincs pénzem beszerelni.. :-/
-
-=Szabi=-
tag
basszus, Tier6-ba nem tudom a leggyengébb ellenfelet se legyőzni... 789 vs 698pont.. itt valamit megint elbsztak..
-
-=Szabi=-
tag
basszus 789-es a Mustangom és a 710-es lerajtol o.0
-
-=Szabi=-
tag
hmm, a mai első 458-as versenyemnél mindhárom kártya 458 BP volt o.0
-
-=Szabi=-
tag
Vip lvl 5: 14 naponta egy ingyenes AAP és naponta 1 AAP-t vehetsz goldért
Vip lvl 6: 13 naponta egy ingyenes AAP és naponta 1 AAP-t vehetsz goldért
Vip lvl 7: 13 naponta egy ingyenes AAP és naponta 1 AAP-t vehetsz goldért
Vip lvl 8: 12 naponta egy ingyenes AAP és naponta 2 AAP-t vehetsz goldért
Vip lvl 9: 10 naponta egy ingyenes AAP és naponta 2 AAP-t vehetsz goldért
Vip lvl 10: 7 naponta egy ingyenes AAP és naponta 3 AAP-t vehetsz goldért -
-=Szabi=-
tag
kíváncsian várom, hogy kapunk-e egyáltalán új all acces pass-t ingyé'..
néhány reddit-es már be is fejezte a mai versenyeket, én még inkább farmolgatok egy kis pénzt estig
#2080: a kedvencem amikor pl. tudjuk hogy pénzt nyerünk (három pénzes kártyát mutat) és még nyitás előtt már jóváírta...
-
-=Szabi=-
tag
másfél nap alatt többet fejlődtek az autóim a játékban mint előtte másfél hónap alatt -.-
-
-=Szabi=-
tag
most ezt komolyan gondolták, hogy óránként lehet új all acces-t nyitni ? remélem így marad
óránként 2x75ezer pénz és 2x25ezer vp... ez ha pl. egy nap hatszor rátudok nézni és menni két versenyt, akkor is napi egy milla és ~300.000 vp.. előbbi "hamar" elmegy, utóbbiból viszont hamar milliárdos leszek így
-
-
-=Szabi=-
tag
az új 75ezer pénzt és 25ezer tuningpontot adó fortuned versenyt kedvelem.. de azért az durva, hogy a 811-es Viperámmal épphogy beérek
-
-=Szabi=-
tag
lesz újra blueprintes láda
-
-=Szabi=-
tag
az szép, az ingyenes gold ládában zöld 2 csillagos street part volt... o.0
-
-=Szabi=-
tag
igényes megoldás, hogy a Car Series-eknél kiírja hogy replayable.. erre nem lehet vele semmit csinálni...
-
-=Szabi=-
tag
továbbra se indul a játékom.. betöltésnél elkezd egy 113megás "frissítést" letölteni, de nem jut a végére.. már rengetegszer töröltem és próbáltam újra letölteni mindent.. :-/
viszont a support oldalon már van 1.2.6-os játékverziós hibajelentés is
-
-=Szabi=-
tag
"Welcome to Tuner Trials! The one-stop shop for pumping your car parts up a notch!"
-
-=Szabi=-
tag
infók a frissítésről
-
-=Szabi=-
tag
reggel óta frissíteni akar a játék, többször újraraktam, de még mindig azt írja hogy frissíteni akar...
1.1.7 (a10105)jó móka, mert nem enged be a garázsba és nem enged versenyezni, de legalább a napi ládával 12-edjére is ugyanazt a háromcsillagos street motort kaptam.. (mindig újra letölti a mentést a felhőből)
-
-=Szabi=-
tag
nem tölt be a játék.. megáll a kezdőképernyőnél és csak pörög a karika.. -.-"
-
-=Szabi=-
tag
úgy tűnik maradt az előző bajnokság jutalomrendszere.. :-/
Tier 15 - TC 10
Tier 14 - TC 20
Tier 13 - TC 25
Tier 12 - TC 30
Tier 11 - TC 35
Tier 10 - TC 40
Tier 9 - TC 50
Tier 8 - TC 75
Tier 7 - TC 100
Tier 6 - TC 125
Tier 5 - TC 200
Tier 4 - TC 300
Tier 3 - TC 400
Tier 2 - TC 500
Tier 12 BP kéne még az alap F40-hez.. de úgy tűnik most még nem lesz meg..
-
-=Szabi=-
tag
elméletileg napi 6 versenyt lehet menni, abból napi 3 BP-t legalább össze lehet szedni
elméletileg 737 pont kell az utolsó versenyhez, az enyém 748-as, lila minden, motor és váltó 5 csillag, de már fejlesztésre kész, a többi 4 csilagos és majdnem fejlesztésre kész mindegyik.. de még az rx-7 fejlesztésére sincs elég pénzem :-/
-
-=Szabi=-
tag
nemsokára kezdődik az új bajnokság, de még nem volt sok idő a Mercivel foglalkozni, 729-es :-/
-
-=Szabi=-
tag
ma a hat 458-as versenyből egy bp-t adott összesen... még kettő hiányzik az első szinthez, talán februárig összejön
szerk: ja és megint van egy rakat új alkatrészem, amint nem tudok beépíteni a három autóba, mert nincs rá pénzem... omg..
szerk2: jé, úgy tűnik a héten jönnek a matricák
-
-=Szabi=-
tag
az alkatrész szerzés még a könnyebbik fele, de pl. az RX-7be a lilásító csomag beszerelése 280ezer... két csomagot beszenvedtem, kettő beszerlésre vár és a maradék kettő is majdnem kész van már, de hogy mikor lesz elég pénzem beszerelni... addig viszont nem tudok újat se szerezni, mert nincs elég alkatrész helyem...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest