- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így sikerült végeznem végül ezen a Golf GTI-s Tournament-en:
Ahhoz képest, hogy korábban, mikor azt mondtam, hogy visszább veszek (akkor top50-ben végeztem), úgy tűnik ezúttal az nem igazán sikerült.
Nem volt egyébként olyan hajtás, mint amire számítottam volna. Például egész Tournament alatt csak most, a legutolsó 10 percben vettem ticket-eket 60 gold-ért, hogy bebiztosítsam a helyezésemet.Nagy ritkán veszítettem csak. Érdekesség, hogy 2-es rangúként az utolsö két ellenfél legyőzése mindig ugyanannyi jutalompontot adott (miközben PR-ben viszont volt különbség köztük normálisan).
Aztán 1-es rangúként meg már mindegyik ellenfél ellen egységesen 440 jutalompért harcolhattam.
Természetesen itt kiválasztottam mindig a leggyengébb ellenfelet. Ha már nem éri meg kockáztatni, akkor minek kockáztassak.
Kár, hogy ezekről már nem csináltam képmentést.-------------------------------------
@csadi0011: Ugyanilyen képhibával én is találkoztam már korábban. Szerencsére csak nagyon elvétve fordul elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest