Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joe007

tag

Sziasztok!

Már meg is jelent a v2.3.6 frissítés!

Itt találjátok meg az új feladatok Devil's Run: Alpine Storm update angol leírását, aki esetleg mint én még nem kezdte el és nem frissítette le a programot! .)

De ide is leírom nektek egy listába, hogy könnyen lássátok mikor mi lesz!

01. Jún.30. - Devil's Run: Alpine Storm Special Event for 2013 Porsche 918 Spyder Indul 40h múlva!! :)

02. Júl.13. - Proving Grounds Special Event for 2016 Mercedes-AMG SLK 55 AMG

03. Júl.25. - The Special Event reruns - azaz újrajátszási lehetőség nyilik a megadott dátumtól az alábbi sorrendben (2015 Jaguar F-TYPE R Coupe, 2010 Lamborghini Murcielago SV, 2001 Nissan Skyline BNR34 GTR V.spec II, and 2014 Chevrolet Camaro Z/28.) ha jól értem a szövegezést és ha vmelyik kocsi meg van már akkor a következőt fogja ajánlani, ami nincs meg!

Új szűrök (Car Filter Options) jelentek meg a garázsban végre!
    Külön csoportosítva lettek a kategóriák és nem kell végig görgetni a sok kocsit, hogy a Hyper-hez jussál például! Jelzi, melyik kategória kocsijához vannak alkatrészek amiket tudod fejleszteni!

Végre van értelme a BRR-el is foglalkozni, mert ha végig csinálod, akkor már a felénél matricát megkapod persze ez tudom sokakat nem érdekel, de a végén 15x BP F1-es kártyát kapsz, ami azért nem rossz! Persze nyilván mindig meg kell csinálni a napi 3-as adagot, de semmi sincs ingyen, de a lehetőség adott aki rászánja az idejét erre! .)

Meglepetésként ért, hogy a program valszeg figyelte, de kaptam a Mission résznél az alábbiakat:
    Rival Racer VII --> 220gold-ot, mivel 930 BRR versenyt teljesítettem
    Rival Racer VIII --> 220gold-ot, mivel 1230 BRR versenyt teljesítettem
    Rival Racer IX --> 250gold-ot, mivel 1550 BRR versenyt teljesítettem!?
    Rival Racer X --> 250gold-ot kapok majd, ha elértem az 1890 BRR versenyt hátra van még 32 verseny! :))

Így most alapból kaptam 690goldot! :DD

A Chop Shop rész kinálata nem változott sajnos!
    A térképen (Map) megjelent egy új ikon --> Promotions (Itt gondolom különböző ajánlatokat fogunk majd kapni! Kiváncsi leszek erre a részre is mi lesz itt!)

Új hozzászólás Aktív témák