- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
Én már 1 hete töröltem az egészet. Ez a játék lassan már több időt emészt fel mint egy igazi MMO játék. A sok parasztvakításból is elegem lett. Mobilos játék létére nagyon idő- és pénzrabló. Nem akarom ismételni pár előző ember hozzászólását, de ennek már így tényleg semmi értelme. Hiába 50 új eventes kocsi. új map ha felesleges a kocsikat tuningolni mert ugye a BR-ban úgyis a legerősebbet használja az ember. Ezzel a fekete partokkal és plussz csillagokkal is a sok hülyét etetik be, hogy mint a hörcsög a mókuskerékben farmoljon tovább ész nélkül. De a bugokat mai napig nem bírták kijavítani, ami meg jó volt (pl tournament ahol szinte minden kocsit kellett használni, vagy arany partok értéke, ritkasága stb.) azt bezzeg el tudták cseszni. Poénból csináltam egy másik accountot. Hackelve is dög unalom, napokon át kellett fejlesztgetnem, nyomkodnom így is. Magyarul ugyan annyi a játék mind a két esetben, csak hack nélkül évekig csinálod a semmit, hackelve meg napokig de a végeredmény ua. azaz nincs semmi játékélmény csak agyatlan farmolás és az EA részéről jó nagy szo...tás meg hülyének nézés
Inkább sportoljatok, menjetek el a barátaitokkal vagy a párotokkal valahova, tanuljatok vagy játszatok normális PC-s vagy egyéb játékkal, de ne egy ilyen mobilos förtelemmel. Bánom azt a 1,5 évet amit rááldoztam. Szóval ha ezentúl kocsis játékkal akarok játszani, azt tuti, hogy gépen fogom és nem mobilon....
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest