Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
djyuri
őstag
-
djyuri
őstag
Tehát akkor ha jól értem a lényeget,akkor te is ellenezted a levelek nyilvánosítását vagy példakénti felhozását.
Vagy pedig konkrét példákkal akartad tanítani a fiatalságot,hogy ''nézd kölök'' ilyenek is vannak itt a világon és légy résen és kerüld el ezeket.
Vagy csak sokat beszélek? -
djyuri
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Jó,rendben. Akkor ez a téma lezárva.
Viszont ha egy nagyon mulis téma van,akkor azt írd meg valahova.
Pl.. olyanra gondolok,ahol tombol az IQ
pl:. Voltak asszem ilyem hangyás,óriás léggömbös,bűzlik a monitorom féle topikok,amik gyakorlatilkag elnyerték a hónap topikja címeket.
Szal tudtok ezekről egy ilyen összefoglaló egységet csinálni?
Szerintem oltári aranyos volna
-
djyuri
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Oksa! Köszönöm válaszod. Én csak egy sztorimat elmondtam. Remélem nem lázítottam senkit.
MR_Ricsi szerint meggondolatlan és felelőtlen vagyok. Asszem igaza van. De mint mondtam neki is,hogy ha nagyon nagy hűlyeséget írnék,akkor ti úgyis felfigyeltek erre és móresre tanítotok
Remélem OFF témában is,de megmarad ez a topik,mert tanulságos asszem! -
djyuri
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Erre csak azt tudom mondani,amit egy itteni barátomnak mondtam.
Valaki elkezdett babrálni a gépemen. Törölgetett meg minden....
Én persze idegbeteg lettem,mert semmilyen tűzfal nem védett meg.
Asszem akkor több tűzfalat próbáltam ki,mint egész európa
Na mindegy. Szóltam egy hasonló kaliberű barátomnak,aki jártas az ÍP cím általi visszakeresésnek és 10 ezerét tette a dolgát. Küldött neki vissza egy brutális.exe nevü fájlt,ami csak azzal az ÍP címmel működik és csak egyszeri alkalommal. Mitse mondja szemét voltam,de szerintem jogos volt. A srácnak a gépe valszeg a billentyűzet meg egér kivételével elszállt.
Hát így járt. Természetesen lett figyelmeztetve két nyelven is,de semmi válasz.
<= ezt muszály volt leírnom,mert megvetettek volna itt engem a későbbiekben.
Szerintem apróbb hasonló dolgokat ti is viszonozhattok nekik.
Bár akkor a legidegesítőbb egy fenyegetés,ha nem regalál rá a megfenyegetett személy. Viszont néha pont ez teszi veszélyessé a dolgot!
Valszeg nektek jobb hecker ismerőseitek vannak,mint nekem,úgyhogy nem kell ecsetelnem. De azért vigyázzatok magatokra és ha jut még erőtök,akkor erre a ki PH-cskára is. Köszönöm a többiek nevében is! -
djyuri
őstag
Én már voltam egy-két topiknak olvasó tanúja,ahol csúnyán összekaptak az embőrkék és még a moderátoroknak is vissza beszéltek eléggé csúnyán. IHAJ!
Többet ki is akrtam nyomtatni,de sajna elég hamar törölték,szal,mire lementettem a végét,addigra törölték a topikot. De a nevetési roham egy-két ember nevetséges viselkedésén az megmaradt hosszú órákig.

-
djyuri
őstag
Egy nagy UPP a moderátoroknak!
(nem nyalás,de ha belegondoltok,hogy nekik át nyálazni az összes hozzászólást akkor is ha unják,mint az állat és emellett semmiről sem szól,meg pláne még bíráskodniuk is kell,hogy na most ez mehet a nyilvánoisságra vagy törölni kell.
Szal nem beszélek. Inkább még egy UPP!
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gumi és felni topik
- Milyen széket vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Jövedelem
- Magisk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest