Keresés

Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz zsoltee10 #48 üzenetére

Erre csak azt tudom mondani,amit egy itteni barátomnak mondtam.
    Valaki elkezdett babrálni a gépemen. Törölgetett meg minden....
    Én persze idegbeteg lettem,mert semmilyen tűzfal nem védett meg.
    Asszem akkor több tűzfalat próbáltam ki,mint egész európa:DDD
    Na mindegy. Szóltam egy hasonló kaliberű barátomnak,aki jártas az ÍP cím általi visszakeresésnek és 10 ezerét tette a dolgát. Küldött neki vissza egy brutális.exe nevü fájlt,ami csak azzal az ÍP címmel működik és csak egyszeri alkalommal. Mitse mondja szemét voltam,de szerintem jogos volt. A srácnak a gépe valszeg a billentyűzet meg egér kivételével elszállt.
    Hát így járt. Természetesen lett figyelmeztetve két nyelven is,de semmi válasz.
    <= ezt muszály volt leírnom,mert megvetettek volna itt engem a későbbiekben.

Szerintem apróbb hasonló dolgokat ti is viszonozhattok nekik.
    Bár akkor a legidegesítőbb egy fenyegetés,ha nem regalál rá a megfenyegetett személy. Viszont néha pont ez teszi veszélyessé a dolgot!

Valszeg nektek jobb hecker ismerőseitek vannak,mint nekem,úgyhogy nem kell ecsetelnem. De azért vigyázzatok magatokra és ha jut még erőtök,akkor erre a ki PH-cskára is. Köszönöm a többiek nevében is!

• Male

nagyúr

válasz zsoltee10 #48 üzenetére

Szerintem tök vicces lenne. Egyébként én úgy gondoltam, hogy mondjuk egy olyan topicba betenni ezeket sorba, ahová csak moderátorok írhatnak. Ha rossz kedvem van, akkor csak benézek oda, és elolvasom a legújabb agyszüleményeket. Nem hinném, hogy valaki is topicot nyitna arról, hogy az ő levele miért került be oda -> nem vallaná be, hogy ő írta. Persze igazatok van, hogy sok őrült van (ti ezzel jobban szembesültök), szóval tényleg lehet, hogy kockázatos lenne, vagy legalábbis sok pluszmunkát jelentene.

Aktív témák

Hirdetés