Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz athomi #9024 üzenetére

Most ugyan az a csomag 9-10k ebay-en.

Tegnap megint olvasgattam kicsit. Most a Doncic Logoman 1/1 kártya körül. Az a durva, hogy szerintem olyan hobbi dobozt kevesebb az esélye venni egy embernek, mint ha van egy dobozod, abból kinyitni azt a kártyát belőle. :D
    18-19-es National Treasures Basketball Sealed Box-ból nyitották. Egy ilyen doboz 1 millió forint felett van ebay-en. Viszont a Panini úgy árulja, hogy négy ilyen doboz, az egy szett. Na 4 dobozos az 9 millió forint. Bármelyik más évadból is 1 milla/ doboz. Leszámítva a 20-21-est. Az 200-300 ezer forint. Nincs hype Lamelo Ball, ennyit számít. Szóval egy ilyen dobozban 1 pack van, 10 kártya. És elvileg egy szett, az 4 doboz.

De már a doboz kialakítása is gyönyörű. Olyan mint egy drágább óra csomagolása.

Én ahhoz kis csíra senki vagyok, hogy megállapítsam azt, hogy ez a 4,6 milliós ár megtérülhet e valaha. Egyébként azt mondják, hogy simán meg fog. De ez már annyira kiugróan magas, hogy két és félszerese a korábbi rekord árnak. (abszolút rekord egy mlb kártya 5,2 millió $). És egy ugyan ilyen 1/1 rookie logoman kártya Giannis-ról 1,8 millióért ment el (eddig ez, és egy Lebron kártya volt a nba kártya rekord). Szerintem kicsit non-szensz ez a Doncic hype. Látszik, hogy nem az elért eredmények számítanak ilyen esetekben. De a befektetési céllal kártya gyűjtők, egyik alapszabálya, hogy mindig menni kell a hype után. És hát ez lesz belőle. :) Ez a Doncic kártya először 400.000$ ért cserélt gazdát, aztán utána ment tovább 4.6 millióért.

Nézegettem NHL kártyákat is, mert nagy szerelmem az a sport. És ott is vannak hihetetlen kártyák. :)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés