Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Hétvégén utána néztem egy kicsit jobban a magyar NBA kártya vásárlásnak. Gondolná a halandó átlagember, hogy 1200ft-ért veszek egy csomagot, bontok egy Doncic rookie kártyát, aztán jó világ... :D
    De tudtam, hogy nem lesz ez olyan egyszerű. Egyszer már naivan akartam venni egy Jordan 1-es sneaker-t. És ott kicsit átértékelődött bennem a sneaker piac. Akkor mélyre ástam, és eléggé képben vagyok most már, hogy mit-hogy.

Most a kártyák terén annyira nem mentem mélyre, de ez is elég volt.
    Hát ez se átlagemberek szórakozása.
    Pedig gyerek koromban, 90'-es években emlékszem volt Pippen Toops kártyám, nem gyűjtöttem, valahonnan volt, kaptam. Unokatesómnak meg Rodman. Hmm kíváncsi vagyok mi lett azokkal a kártyákkal...

Hát elég non-szensz, hogy egy csomag 7-10 ezer forint. De ha jól értem, itt dobozostul veszik/nyitják a magyarok is. Ami 80 ezertől a csillagos ég...250 ezres dobozok. Kisebb dobozok, amikben 20-30 kártya van, 35 ezer körül..
    Basszus... nemá. Az árak nagyon szerteágazóak, gondolom a sokféle márkájú, és kiadású csomagok, dobozok miatt.

Néztem külföldi (amerikai) tutorial videót is. A srác mondta benne, hogy retail (boltból) esélytelen venni. Mindenki resale helyekről szerzi be a csomagokat.

Gyűjti innen valaki a kártyákat? :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés