Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- joghurt: frenda dsttöytoi
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsl007
csendes tag
Valaki tapasztalt olyan hibajelenséget, hogy a Naracom által felszerelt Nanostation egy idő után nem kommunikál a routerrel (TP-Link)? Vasárnap késő este vettem észre ezt a problémát. A lényeg, hogy ha nagy sávszélességet igénylő le/feltöltés van, akkor egy-két percen belül múlva megáll az egész és nincs tovább internet. Próbálkoztam a router admin felületén új IP címet igényelni, amit meg is kapott, de adatforgalom továbbra sincs egészen addig, amíg a Nanostation tápját ki nem húzom a konnektorból. Most lekorlátoztam a routerben a netsebességem 8000/1000 Kbps-ra, így már kevésbé szakad. De most délutánra durván belassult, még az általam megadott érték sincs meg.
-
lsl007
csendes tag
Nem tudom most mi a gyász van a nettel. Reggel 7-kor elkezdtem feltölteni egy videót a mobilomról. Most, 6 órával később 360 mega már fel is ment. Még 110 megát kell felküzdeni a felhőbe. Szóval én most 60 MB/h sebességgel száguldok 😂
-
lsl007
csendes tag
Nem tudom ki hogy van vele, de én szávszélesség-emelés helyett sokkal inkább örülnék annak, ha bővítenék egy-egy adó kapacitását, hogy legyen elég tartalék az esti/hétvégi csúcsidőszakra. Na mindegy, a hétvégén most egész tűrhető volt a hálózatuk, nem volt nagyobb belassulás.
http://nmhh.hu/dokumentum/194690/CD_3977_16_2018_hirdetmny.pdf
Úgy néz ki Lövőpetribe elér a Szupergyors Internet Program. -
lsl007
csendes tag
Megint a szokásos esti lassulás, még a VoIP hívás is szakadozik. Még szerencse, hogy van mobilnet. Azon legalább lehet normálisan beszélni.
-
lsl007
csendes tag
válasz
szabonagyur #2368 üzenetére
-
lsl007
csendes tag
3 mp videó, 13 mp karika.
-
lsl007
csendes tag
Vasárnap délután van, és ismét használhatatlan a net. Még a VoIP hívás is akadozik. Ez minden, csak szolgáltatás nem.
-
lsl007
csendes tag
Most is a Naracommal száguldok.
Amúgy a saját honlapjuk is kb. 15 mp alatt töltött be, szóval itt ennyire szar a helyzet. -
lsl007
csendes tag
Ma délután is használhatatlan ez a szar. Még szerencse, hogy van mobilnetem jó sok adattal, amivel akadás nélkül tudtam meccset nézni. Ha lejár a hűség akár ki is tudnám vele váltani.
-
lsl007
csendes tag
Öt perc alatt mértem hármat ugyanarra a szerverre, nálam most ennyire stabil a net. Live stream teljesen esélytelen lenne.
-
lsl007
csendes tag
Szinte egész héten jónak volt mondható a net, csak most péntek este kezd el szarakodni.
-
lsl007
csendes tag
Ma délutántól kezdve megint használhatatlan. Még a garantált minimum sávszélesség sincs meg.
-
lsl007
csendes tag
Az előbb olyan sebességet mértem, azt hittem sosem fejezi be a mérést. Nyilván valami hiba történt, mert ekkora sebességet a Vénusz-Jupiter-Mars-Hold együttállásakor sem mérnék.
Csináltam egy kontrollmérést 3 perccel később, ez már reálisabb.
Valamelyik nap dobták be a naracomos reklámújságot a postaládánkba, abban mintha lett volna egy reklám, hogy hamarosan sávszélesség-emelés lesz Kisvárda, Fényeslitke meg Záhony településeken. -
lsl007
csendes tag
Most még jónak tűnik. Kíváncsi vagyok milyen lesz később.
-
lsl007
csendes tag
Most is kezdődik...
-
lsl007
csendes tag
Na, már kezdődik pedig még este sincs!
-
lsl007
csendes tag
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy Google keresés előtt captchákat kell kattintgatni?
Nekem esténként rendszeresen előfordul, egy idő után már nagyon idegesítő. A Google szerint a hálózatomból szokatlan forgalom érkezik feléjük. ESET Internet Security, Windows Defender nem talált vírust, malware-t a gépemen.
Gyanítom azért, mert más is azt az IP címet használja, mint én. A routerem privát IP címet kap.
A publikus IP címem a 109.105.0.xxx tartományból kerül ki, míg a routerem egy 10.200.104.xxx IP címet kap. -
lsl007
csendes tag
Biztos megint elromolhatott a routerem.....
-
lsl007
csendes tag
Kb. 18 óra óta ilyen gyászos a helyzet
-
lsl007
csendes tag
Megint kezdődik...
-
lsl007
csendes tag
Megnéztem a korábbi számláimat. Családi 25 Mbit-es csomagban vagyok, átutalással fizetek.
2016 decemberében, amikor még 27% ÁFA volt, bruttó 3600 Ft-ot fizettem (nettó 2835 Ft + 765 Ft ÁFA).
2017 januárjában, 18%-os ÁFA mellett bruttó 3345 Ft-ot fizettem (nettó 2835 Ft + 510 Ft ÁFA)
Majd lejárt a hűség, így az újrakötést követően a bruttó összeg, amit fizetnem kell 3550 Ft (nettó 3008 Ft + 542 Ft ÁFA)
Most a honlapjuk szerint 1 év hűséggel, átutalással 3350 Ft lesz ugyanez a csomag. Kicsit utána számolva a nettó ár így 3148 Ft-ra jön ki.
A Naracom az áfa csökkentést teljes egészében tovább adja az előfizetőnek, de csak addig, amíg tart a hűségidő. -
lsl007
csendes tag
Most délelőtt (mint ahogy délelőttönként úgy általában) egész jó a net, egyedül a feltöltési sebesség gyenge egy kicsit. Na mindegy, amit akartam már feltöltöttem a driveomra. Kíváncsi leszek mi lesz délután...
-
lsl007
csendes tag
Nálam ellenben most is lassú...
-
lsl007
csendes tag
Mándok, 2017.12.24. 19:45 körül ilyen jó volt a hálózatuk.
Egy 500 csomagos ping tesztet csináltam, 11% csomagveszteség, a ping pedig 7 ms és 2105 ms között ingadozott.Igazából hétvégenként késő délutántól kezdve egészen késő estig általában egy fos, használhatatlan a hálózatuk, mert annyira belassul, majd amikor már szinte senki sem használja már visszagyorsul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest