Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mtomi95

senior tag

válasz stol #2460 üzenetére

Mindig ide lyukadunk ki. Hagyjuk már azt a routert! Vegyük úgy, ahogyon mertem is a pinget és még mindig nem a le-fel töltéssel volt bajom! (Igen tudom nem pingre szerződtünk!)
    Különben ugyanazt a válaszidőt mérem azzal a régi routerrel is játékokban, Pingtest.hu-n, mint ha csak egy/a PC lenne a végén.
    Publikus szerverek, miért ne lennének, elég ha az Counter Strike 1.6 magyar közösségi szervereket megnézed. Te$co Fun szerver, Magyar Old, Fear. Amikor mentem újra bejelenteni a hibát ezek üresek is voltak és végig futott a játék, hátha látható a hiba és minden másodpercben 300+ms volt. Igen és ROUTER NÉLKÜL. Valamilyen szinten meg is értem ezt a router gyűlöletet felőletek ami minden alkalommal előjön ha valakit le kell rázni, vagyis inkább csak megnem érteni, ezért sem adtok hozzá/előfizetés mellé gondolom, de nem is értem, hogy lehet azt elvárni manapság, hogy van egy internet előfizetés amihez nem jár router és kötelezően kábelen kelljen használni, mert ellentekéző esetben bármi hiba van, ti nem válaszok rá garanciát.
    Tényleg ha én most veszek egy új Routert és azzal is probléma lenne, csak úgy mint kábelen, akkor annak az árat valaki megtéríti? Ne is válaszolj tudom: nem!
    Vissza a tárgyra, de újból megerősítem: Nem azzal van bajom, hogy a százegy éves. routeremmel nem volt jó a pingem!!! Csupán eljátszottam a gondolattal!
    Szóval mostani állapotában, 5 csillagos a szolgáltatás. A fent említett szervereket sokszor 5-9 és a max 20ms ami tényleg minden igényem kielégíti és ez pont olyan mint fél éve amikor elkezdte ezt a 300+os nem hibát és pont olyan mint a Nara volt. Most szépen mennek a külföldi szerverek is. 30 max 50ms ami tökélete számomra, de tényleg. Ugye a problémás időpontban ezek mellé összeadódott még, hogy külföldi szerverek voltak és még több volt a válaszidő mint a magyarokon.
    Tegnap teljesen tökéletes volt, szerintem mire hazamegyek is az lesz még, remelem! Tehát egy múltidejű "hibát" tárgyalunk. Ami ellen, érdekben sem én se ti nem tettetek, csak megjavult, végülis ez a lényeg!
    A játékok amiben én néztem az az összes Counter Strike, Day of Defeat Source, War Thunder és ennyi. A többiről az öcsém tudna mesélni!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés