- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
Most jövök a pályázat írótól....
Csak egy meghatalmazást kellett aláírni, hogy az áramszolgáltató felé lehessen intézkedni.
+ 1 másik papír : a párom mint rész-tulajdonos hozzájárulása.Annyit mondott, hogy még ma vagy holnap beadja az E-ON felé.
De nem lehet tudni, hogy ha ( szerdán ) kijön a közlönyben.....mi is lesz benne pontosan....mint dátum, hogy mikortól lép érvénybe a visszatáplálás megszüntetésének lehetősége.
Ezért szerené inkább most indítani a folyamatot.
De ugye még ez sem jelent 100%-s sikert.Ő mondta : MA REGGELIG ( Hétfő , 2002.10.17 )
12.000 db
igénybejelentést adtak le az áramszolgáltatók felé !!!
Mióta ez az ominózus bejelentés megtörtént.... -
-
prtvlogan
aktív tag
2. kör az uniós támogatásig lefújva.
"tekintettel arra, hogy a kormány a hazai költségvetés terhére teljes mértékben előfinanszírozza és a Helyreállítási és Ellenállóképességi Tervről szóló bizottsági megállapodásig biztosítja a szükséges forrásokat, a pályázat második szakaszáról az uniós támogatások felhasználásáról szóló hivatalos megállapodást követően születik döntés."Akkor jön a pénz?..
-
germinator66
aktív tag
Most úgy tűnik, a pályázatosok sem táplálhatnak vissza.
-
Imy
veterán
Kifogásoltam, de nem fűzök hozzá sok reményt. Szerintem arra megy ki, hogy ne akarja ezt senki. Sajnos. Ha ezt tudom, akkor otthonfelújításiba 50%-os önrésszel olcsóbban megcsináltattam volna, és már jó pár hónapja termelne. Most nem termeld majd semmi, a nem rég belengetett szabályzásnak köszönketően. Amúgy ha okosan csinálom a 210 kWh-ba beleférek időnként légkondival is tudok fűteni. Az volt a terv, hogy még nagyobb részben legyen a légkondis fűtés, de így elmeszelték.
-
Imy
veterán
válasz
molnarpeter #2041 üzenetére
Az egyik dokumentum hiányos kitöltése, és a társasház lakóinak 51%-ának a beleegyezése. Az utóbbinál be lett adva a használati megosztási szerződés, amit mindenki aláírt, és beleegyezett a napelemes rendszer telepítésébe. Szóval ha elöszőr jó volt hiánypótlás elött, akkor ha döntéskor nem jó, akkor valaki hibázott.
-
Z_A_P
addikt
válasz
Borisz76 #2029 üzenetére
Én ma kaptam értesítést hogy jött egy levelem.
Kicsit kivert a viz, de "csak" ez jött :Tárgy Rendszerüzenet - Emlékeztető mérföldkő teljesítésére
Projekt száma RRF-6.2.1-xxxx"
Ezúton tájékoztatjuk, hogy az RF-xxx azonosítószámú támogatói okirathoz/támogatási szerződéséhez kapcsolódó 1. mérföldkő teljesítési kötelezettsége esedékes 2022.10.31-n Pályázatához kapcsolódó támogatási szerződés teljesítése érdekében, mérföldkőhöz kapcsolódó Szakmai beszámoló kell benyújtania 2022.11.15-ig, amely határidő 30 nap múlva lejár.
Kérjük, hogy a fent megjelölt határidői az Elektronikus Pályázó Tájékoztató és Kommunikációs Felületen keresztül nyújtsa be a mérföldkőhöz kapcsolódó beszámolóját.
Üdvözlettel,
EUPR Rendszer
"Átküldtem a pályázatírónak, meglátjuk mi lesz.
-
Atomgeszi
nagyúr
Az a gáz, hogy valakinek kikuldik, hogy javítsák, a többinek automatikusan elutasítás... Ez. Hogy az egyik ügyintéző ezt, a másik azt, csinálja.
Én azt nagyon is értem, hogy ez nem hiánypótolható. De akkor senkinek se legyen az. Vagy, ha hibázott x ügyintéző, akkor nyeljék le, és engedjék javítani mindenkinek.
-
asdf_
veterán
válasz
Atomgeszi #2034 üzenetére
Vagy legyen mindenkié javítható, vagy senkié. És ez nem a megdöglött az én tehenem dögöljön meg a szomszédomé is. Van egy pályázati kiírás, aminek vagy mindenki feleljen meg maradéktalanul, vagy akkor mindenkinek rontsák le, mert ez így kurva nagy gáz.
Nem, nem az. Ha elolvasod, ott van benne, hogy mi hiánypótolható és mi nem. Tehát megmondák előre, hogy mi az, amit semmiképp nem cseszhetsz el.
Ugyanakkor, ha pályázatírós volt, akkor a 130e veszteséget nem értem, mert akkor elvileg a pályázatíró rontotta el, így hibásan teljesített, következésképp nem jár neki egy fillér sem. -
Borisz76
nagyúr
válasz
N.otorious #2033 üzenetére
A rám eső részét kifizettem.....most ő jön.....bár tudom nem rajta múlik.
-
Atomgeszi
nagyúr
Neked legalább van TO-d, ami egyszer majd jó lesz valamire
Nekünk van kidobott 130 ezrünk (pályázatírás, energetika, felmérés) meg egy elrontott pályázatunk.
És az egészben a legbosszantóbb a kettős mérce..
Az elrontott pályázatok felére kértek hiánypótlást, a másik felét elkaszálták.
Vagy legyen mindenkié javítható, vagy senkié. És ez nem a megdöglött az én tehenem dögöljön meg a szomszédomé is. Van egy pályázati kiírás, aminek vagy mindenki feleljen meg maradéktalanul, vagy akkor mindenkinek rontsák le, mert ez így kurva nagy gáz.
7 pontosak voltunk, a megyén nem tudok úgy átmenni, hogy ne rázza szét a vesém az út, teljesen hátrányos helyzetű megye, erre semmi TO.Persze tudom, ebben az országban toronymagasra van rakva a kettős mérce.
-
Borisz76
nagyúr
Tegnap belépésnél jelzett a rendszer a lejárt jelszó miatt.
Jött email is, hogy lehet megváltoztani amit megtettem.
Az új jelszót tudattam a páylázatírómmal is....
Erre csak annyit reagált, hogy hétfőn beszéljünk már kicsit komolyabban a továbbiakról.Nagyon sejtelmes volt....remélem nem akar az eddigi rossz hírek után közölni valami borzalmasat is....
Pedig a TO is megvan már régóta !
Plusz lóvé is van félrerakva a " nem várt kiadásokra ". -
Z_A_P
addikt
válasz
Atomgeszi #2023 üzenetére
Szerintem ne parázd túl, nekem van TOm régóta, de ugyanott tartok ahol te, sehol
Ez a hajó 90% hogy már elment...
Ja, ráadásul 0.5-1M önerő (csak napelem!), úgy, hogy nincs semmi visszatáplálás. Tehát ha süt a nap, akkor gyorsan bekapcsolni mosót/sütőt. Így talán 50 év alatt behozza az 1M önerőt az ingyenes pályázatban! -
Atomgeszi
nagyúr
Arról ne is beszéljünk, hogy ki tudja hány száz embernek meg elfogadták a hiánypótlást(mint ahogy olvasni rengetegnek a különböző csoportokban), holott erre papírforma szerint nem lett volna lehetőségük, a maradék hány száz embernek meg nem.
Akkor most hogy is van ez?
Vagy fogadják el mindenkinek, vagy mindenkinek menjen újra akkor. Ez így eléggé egy kibaszás. -
asdf_
veterán
válasz
N.otorious #2015 üzenetére
Ott lesz a gond, hogy meghatalmazott általi benyújtás esetén nem mindegy, hogy ki AVDH-zta a pdf-et, a pályázó vagy a meghatalmazott, aki ezt elcseszte, az már bukta is a dolgot.
(az ügyfélkapu az az AVDH-hoz kell). -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
N.otorious #2015 üzenetére
Amikor még a legelején voltunk és kész volt a szerződés még semmilyen oktatóvideó sem volt eleve..
Mindegy.. várom, hogy mi lesz az indoklásban. -
N.otorious
senior tag
válasz
Atomgeszi #2012 üzenetére
Nem ügyfélkapun kellett beadni, hanem a napelem pályázat oldalon, ahova beregisztráltál. De nem is értem minek kellett pályázatíró, mikor az oldalon írják, hogy nem szükséges, csak lehúzás. Én is magamnak csináltam, adtam be, a legnehezebb része a dokumentumok lekérése, de azt a pályázatíró se csinálja meg....
-
asdf_
veterán
válasz
CortezX #2013 üzenetére
Azért zseniális ilyen baromságot mondani, hogy továbbra is szaldó, mert pont az volt a lényege, hogy aki a pályázatosban telepít, az amint megszűnik a szaldó, megy az új rendszerbe. Ha arra gondolunk, hogy a pályázók a többiekkel ellentétben betáplálhatnak a hálózatba, akkor tessen már azt modndani...
-
CortezX
aktív tag
válasz
CortezX #1986 üzenetére
Csak győzzük kivárni.... " Palkovics László arról is beszélt a Világgazdaságnak, hogy a háztartási méretű kiserőművek (HMKE) esetében (200 millió forintos pályázati keretösszeg) az állami támogatás feltételei nem változnak, ők továbbra is szaldóelszámolás szerint kerülnek a rendszerbe." - Eredeti cikk.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #2010 üzenetére
Megnéztem a felületet, ott azt írja, hogy Beküldött.
De azt mondta a pályzatíró, hogy van nekik egy csomó, ami fut.. .Szóval akkor ki fog hazudni?
Gyanítom mindenkiét az adott tulaj ügyfélkapuján adták be. Én ezt egy nagy bullshitnek gondolom, hogy azért fogják visszautasítani, mert nem a pályázatíró ügyfélkapuján lett beadva?! WTF?Mikor még a ponteltörlés előtt is max pontosak voltunk.
-
Atomgeszi
nagyúr
Miénket is visszadobták arra hivatkozva, hogy nem a pályázatiro ugyfelkapujan lett beadva... Ezt egyelőre még a pályázatiro mondta nekem, írásba nem jött semmi
-
peti85
senior tag
Nem kaptunk ilyen értesítést: "Értesítés jogosultsági feltételek teljesítéséről"
Hiánypótlás volt, arra jött értesítés, hogy beérkezett. Azóta semmi. Pályázatíró intézi, én csak be-be szoktam lépegetni, hogy látok-e változást. De ha megnézitek a dátumokat, akkor valami nagyon nem stimmel.
Döntés dátuma: 2022.10.14.
Döntés rögzítésének dátuma: 2022.05.04.Mi az hogy több mint 5 hónappal a döntés rögzítése után van a döntés dátuma?
-
Gtaati
őstag
Igen, ez a kérdés, hogy előtte kaptak-e értesítést korábban, hogy a jogosultsági feltételeknek megfeleltek-e? Ha igen, akkor felettébb érdekes a dolog. Mi még március-április környékén megkaptuk, hogy örömmel értesítenek, hogy a jogosultsági feltételeknek megfeleltünk. Azóta se kép- se hang, se támogatói.
-
peti85
senior tag
Jött ma az email, hogy döntés született a napelemes pályázatunkkal kapcsolatban, lépjek be a felületre. Ó mondom végre itt a TO. Belépés után viszont megdöbbenve látom, hogy elutasították a pályázatunkat az alábbiak szerint:
Kapcsolódó egyed: RRF-6.2.1-21-1-2022-05628 - Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva
Döntés jellege: Jogosultsági döntés
Döntés típusa: Támogatási kérelem nem jogosult
Döntés dátuma: 2022.10.14.
Döntés indoklása: A Felhívás 1.1 Támogatást igénylők köre c) pontja alapján azon nagykorú természetes személy részére nyújtható támogatás, aki megfelel a jövedelmi előírásoknak, azaz a beruházással érintett ingatlan, 2020. évben jövedelemmel rendelkező tulajdonosainak 2020. évi személyi jövedelemadó bevallás szerinti összevont jövedelmének egy főre jutó összege 0 forint és 4.850.000,- Ft közé esik. Tájékoztatjuk, hogy a benyújtott dokumentumok alapján a beruházással érintett ingatlan tulajdonosainak egy főre jutó jövedelme meghaladja a Felhívás által előírt jövedelmi korlátot, így nem felel meg a Felhívás 8.1.1 Nem hiánypótoltatható jogosultsági kritériumok 1. pontjának („A Pályázó megfelel a Pályázati Felhívás 1.1. pontjában rögzített Pályázókra vonatkozó feltételeknek”). Fentiekre tekintettel a támogatási kérelem elutasításra kerül.
Döntés rögzítésének dátuma: 2022.05.04.Ennyire hülye nem vagyok hogy ha az alapfeltételnek nem felelnénk meg akkor is beadnám.
Beadtuk a jövedelemigazolásokat is, bőven a határ alatt van az átlag. Mindegy, jeleztem a pályázatíróknak, intézzenek valamit. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
BlackJack21 #2000 üzenetére
Nemrég szavazták le a szélerőműveket is, tippre Paks2 majdani létjogosultsága és minél nagyobb teljesítménye lehet a cél
-
asdf_
veterán
válasz
BlackJack21 #2000 üzenetére
Ahol ők tudnának tenni, és mocskosul kellett is volna, hogy a szolgáltatókat -mivel azok nem oldották meg egy év alatt sem- szarrábüntetni, hogy nem veszi fel x percen belül az ügyfélszolgálat a telefont, hogy időben válaszolnak egy nyomorult levélre, meg hasonlók. Mert erre viszont fenntartunk állami szervezeteket, amelynek ez a dolga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest