- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Something_ #35 üzenetére
Nekem nagyon bejönnek kinézetre, és nagyon kényelmesnek éreztem (ráülve). Emellett megbízható japán technológia, szóval csak megy, és megy...
Ha rendesen karban van tartva, szerintem kimegy a világból is.
Ki kell próbálni, rá kell ülni, menni kell vele egy kicsit.
Méretre amúgy nem olyan hatalmas, legalább van rajta lábtér.
Ahogy írták: egy nagy Burgi sokkal durvább, aztán van, aki azzal is nyomja városban. (Nekem mondjuk ránézésre már túl nagy lenne ide, de nem ítélem meg addig, amíg nem próbáltam.) Ha esetleg mennél próbakörre, szívesen megyek veled kibickedni: mindig is szerettem volna kipróbálni egy 250-es Maját.
Kesztyűvel kapcsolatban: 18K-ért vettem egy JÓ bőrkesztyűt (asszem az is Prexport, talán azon belül Pro Race), ami már 5 éve hibátlan. Szóval nem biztos, hogy érdemes nagyon lejjebb adni, mert van, ami egy szezon alatt szétmegy (AndrewTdi mutatott olyat
), és azért nem kerül az sem ötödébe, sőt.
Ezen meg tök jó protektorok is vannak, mégis kényelmes is. Jó cucc, na. (Nem tudom linkelni, mert már nem él a link, de ha összefutunk esetleg, akkor meg tudom mutatni, milyen.
)
-
kcsa
veterán
válasz
Something_ #35 üzenetére
Nem olyan nagy az. Nézz meg egy 650-es burgit, na az már valami
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest