- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
sifarr
senior tag
válasz
Daffni2
üzenetére
Nem csak elméletileg!
Jó, fogadjuk el.A rendszerhibák más kérdés.
Melyik rendszerben?
a) KEKKH-nél. Akkor minden szolgáltatónál jelentkezik a probléma. Nincs erről hír.
b) Telekom. Ott van wwhy esete. A Voda mellett ott is a Telekom a másik résztvevő. Ha a Telekom rendszere a hibás, akkor a Telekomtól a Telenor/Digi felé is jelentkeznie kell a hibának. Erről sem hallani mint rendszerhibáról.
c) wwhy esete aug. 12-én indult. A Voda átállása után, amikor elméletileg már rég mindennek rendben kellett volna működni. A kötelező, határidős (!!!) prepaid adategyeztetésre akkor adtak haladékot. Bizonnyal adategyeztetési rendszerhiba miatt. Kijavították, garantáltan? Ki tudja?Ha nem csak elméletileg kizárt (hanem gyakorlatban is), de a rendszerhiba más eset (=nem kizárt), akkor?
Ez két, egymást kizáró állítás. -
törölt tag
válasz
Daffni2
üzenetére
1 a több sztoriból:
Szolgáltató lényegtelen.
Feleségem nevén volt 1 szám. Nevemre akartam venni, hogy elhordozzam másik szolgáltatóhoz.
Bementem adategyeztetni. Szóltam a delikvensnek, hogy majd édesanyám nevénél figyeljen, mert nem a magyar helyesírás szerinti (egy ékezet hiányzik....kb. mint Karas Monika esetén...csak más vezeték+utónév).
Megcsinálja az adategyeztetést. Ideadja a papírt...mondom neki, ez mi? Nem az okmány szerint vitte fel édesanyám nevét, javítsa...Ő most nem tudja, mert előbb ennek így kell lemennie a "rendszeren", jöjjek vissza 24 óra elteltével, és újra csinálja.
Odahívattam a boltvezetőt.
Megkérdezte a kollégáját, hogyan sikerült a mutatvány, hiszen hibát kellett volna dobjon a KEKKH.
Válasz: nem sikerült elsőre, nem sikerült másodjára (naná hogy nem, hiszen ékezetesen akarta a b*f*sz, nem úgy ahogy az igazolványon volt) ezért bepipáltam a "külföldi okmány" mezőt, és így sikerült (persze okoska: mert az nincs összekötve a magyar nyilvántartással).Ennyit a "nem lehet megerőszakolni" kijelentésed margójára.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.29
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest