Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
zolya1973
üzenetére
és (#68418) sazo de lehetséges a készülékvásárlásos hosszabbítás, de javaslom figyeljetek nagyon oda MINDEN apróságnak is számító dologra!
1. Ha valamit sikerül kinézni az online kínálatból és bekéritek egy üzletbe, akkor az VÉGLEGES döntés legyen. Jelen állás szerint a Vodafone rendszere nem tud rendelést módosítani/törölni.
2. Saját tapasztalatból tudom mostanság a Vodafone online készletnyilvántartása köszönőviszonyban sincs az üzletek valós kínálatával és a telefonos ügyfélszolgálat sem látja azt jól.
3. Ha valamit sikerül online megrendelni akkor mindenképpen olyan személy veheti csak és kizárólag át a készüléket (még üzletben való átvétel esetén is!) aki az új vagy korábbi szerződés tulajdonosa - ilyenkor nincs lehetőség meghatalmazással átvenni.
4. Viszont ha kihagyjátok az online rendelés procedúráját, akkor meghatalmazással egy kitöltött dokumentummal a kézben bárki az ország bármely Vodafone üzletében megveheti nektek a kiszemelt készüléket.
Nálunk is ez történt végül, fater nevén van az előfizetés immáron bő 10 éve, de én hoztam ki mindig a telefonokat kb két éves váltásokkal.Remélem tudtam segíteni kicsit nektek.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest