- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
#33802016 #65973 üzenetére
Nyilván letöltöttem a filmet máshol (mondjuk többet is), majd hazacipeltem a kis mobilomat és szerettem volna nem a ~6" képernyőn nézni a filmet(ke)t. Szóval ott van a telefonon, akár nézhetném itthon is, ahol ugye alig van net. De ha átküldöm a TV-re az sajnos elkezdi a YT-ról az adott filmet nézhetővé tenni és így az itthoni adatkeret is fogy, azaz gyorsan elfogy. Hogy mennyire azt sajnos továbbra sem tudom, mert nincsen olyan hely, ahol meg tudnám nézni, hogy is állok vajon? Az applikáció nem mutatja, a honlapon meg katyvasz van még mindig (előző fotóm), amin még a Vodafone sem igazodna el.
Próbáltam képernyő tükrözéssel, hát az meg annyira akad, hogy szinte élvezhetetlen a film. Megint patthelyzet .... 😢
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest