Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
membrandj
nagyúr
Jaj, félreérted. Engem teljesen hidegen hagy, hogy te mit hiszel el..
Túl sokszor találkoztam már ilyenekkel,hogy persze így van,hogyne. Utána meg jön a meglepi,hogy "jah,hogy cééééég? úúú, akkor még ennyi, meg annyi"
Nem szükséges visszaolvasnom, elsőre is érettem,hogy mit írsz. Amit te ténynek hiszel, az szerintem nem biztos,hogy az. Persze 100%-ra nem mondom,csak fura lenne,hogy pont egy 2 filléres flotta tarifára ne raknának semmit, a 10 ezres red esetén meg már rányomják a külön tarifát+ az ország egyik legnagyobb flottája esetén is.
Nem kell felkapni a vizet. Azért mert teszel 1-2 szemforgató smiley-t a mondatod végére, még nem leszel menőbb, nem lesz igazad.
Azt persze el tudom képzelni,hogy ez valami speciális flotta és 1500 ft helyett 400 ft csak a különadó,de akkor nem a nettel kellene írniuk. Lévén,hogy azért nincs külön adó, mert az az 50 MB( WTF? ) kötelező ezek szerint.
Bozek
Ettől viszont kedvezőbben eltérhetnek, azt is tudom. Ezért " csak" 1500 ft az én céges flottámba a külön díj, ha most kötöm.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest