Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz Green ears #1359 üzenetére
Sokat segít ez is, de van olyan venti amit slot-ba lehet tenni, beteszed a kari alá akkor kiszívja a levegőt
-
Gerisz
addikt
Tudja valaki, hogy a GV1000-es Zalmin milyen színű a led?
Mert találtam egy tesztet ahol azt mondják, hogy olyan mint a Fatality (piros)
De egyik fórumon a srácnak le van fotózva 2 GTX GV1000-el és mind a 2-n kék a led -
Gerisz
addikt
Remélem, holnap megyek egy pár boltba és ha van megnézem (remélem kibontják)
A srácot is kérdeztem és azt mondja van belőle ami piros van ami kék ventivel van
(más fórumon is írták ezt nagyon kiváncsi leszek)Hát én 900pár Ft-ért vettem egy vmilyen nem tom milyet. Levettem 7V-ra. Egy hangot se lehetett hallani és 6°C-t jelentett a karinak. De ha rendesen be van ventizve a gép meg elrendezve a kábelek akkor nem kell (meg ha van rendes hűtő a karin)
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
válasz Lespaulka001 #1370 üzenetére
Gondolhatod
Ha megtámogatod egy 5V-os 12-es ventivel akkor igen.
Lehet passzívan is elviszi a GPU-t de a Ramok meg a VRM-ek megdöglenek légáram nélkül, azokon a kicsi borda kevés! -
Gerisz
addikt
válasz Lespaulka001 #1372 üzenetére
Szerintem ha pl. egy S-felx scythe-t teszel rá. az biztos halk.
Ebből gyárilag vannak leszabályzottak.
(de egyébként amit enged a pénztárca, és levéve 5V-ra) -
Gerisz
addikt
Arra ha úgyis döglődik kb 0Ft-s hűtő a jó hűtő
Ha már kezdetekkor csíkoz akkor annak kampec.
Az okosabbak tuják, ha pros zöld vagy mettom én milyenek akkor mi halt meg a GPU, Ram vagy VRM. Én nem tom. Inkább a 4850-re gondolkodj a hűtőben, ha referencia. (ha nem az akkor nem lesz gond) Mert ha a 7600 tulmelegszik akkor mi lesz azzal -
Gerisz
addikt
Azért gondolom, hogy nem melegedési gond!
De hát 7600GS Inno3D lehet? Hát igazából az a baj, hogy ezt nem csak gyártó hanem az eladó változtatja (rövidíti)
Arra meg ráadásul van valami kötelezvény, hogy meg kellene tartani a kártyát nem tom meddig (mármint a sulinetbe). Azt elő kell keresni, szerintem ha a driver se segített akkor annak kampec -
Gerisz
addikt
válasz thunder6230 #2114 üzenetére
Szerintem ezen elég jól látszik
-
Gerisz
addikt
válasz thunder6230 #2120 üzenetére
Hát szerintem gumiánnal nyugodtan helyettesítheted ha azt leveszed onnan
-
Gerisz
addikt
Persze, hogy az miatt van. Hiányzik a ventinek a jeladó szál.
Nem lehet azt sorolni a procihűtővel? Megnéztem sorolható!
Akkor terhelve minden felpörög, ha nincs meg csendes.
Vagy lekötöd 5V-ra az is elég.LordDarkness: Nem tudom mire való, de ez a különbség, szerintem Design
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
válasz BigG.(nnnnn) #2601 üzenetére
Él a gyári hűtővel, persze. Nézd meg, hogy a gyártó ragasztott-e le csavart mert ha igen azt is pótolni kell gar előtt
-
Gerisz
addikt
Havernak is az van 4850-en. Én azt ajánlom, hogy mikor megérkezik fordítsd meg benne a ventit, hogy a kártya felé fűjjon. Minden alkatrésznek a hőmérséklete jelentősen csökken. Nem csak a mi méréseink alapján hanem a tesztoldalak mérése alapján is. Egyébként jócskán magasabb (vagy szélesebb) mint a kártya
-
Gerisz
addikt
válasz TonTomika #3447 üzenetére
Nem létezik.
Öcsémnek is a 4850-en vf1000 van rajta.Ha teheted akkor meg kell venni a T-rad2 -t.
Valami fantasztikus. Lehet, hogy teljesítményben nem hoz annyit mint amennyivel drágább, de most volt itt haver Scythe hűtője, mert túl kellett rajta adnom. Az ilyen házi barkás jellegű trutyi a Thermalrighthoz képest. Én húztam a szám mikor megrendeltem képek alapján. Az AC-k egyáltalán nem jöttek be, nem tetszik egyik se, ki kellett próbálnom ezt. Nagyon ott van, rengeteg borda jár hozzá és jól hűt.
800-as fordulaton ami nevetségesen halk a tuningolt 5850-el nagyon jó eredményt értem el. 50°C a GPU és ettől nem magasabb a VRM sem. Ami gyárival nekem zavaró volt és 80°C GPU meg 70C-os VRM értékek voltak. -
Gerisz
addikt
válasz szarnyalosas #3917 üzenetére
Nekem VF1000-volt rajta, tökéletesen elég, a GV1000 a fekete piros kombója, de egy Twin Turbo Pro ami tuti király teljesítmény lenne a kártyára. Vagy az S1 rev.2 amire ráteszel egy ventit
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
-
Gerisz
addikt
válasz @matthew@ #4127 üzenetére
Ha elrontod akkor garivesztéssel jár. Ha ügyes vagy akkor nem lesz gond.
Én eddig az összesen cseréltem hűtést. Főleg a hang miatt. De ezzel a hőfok is jelentősen javul, ha megfelelő bordát teszel rá.Egy AC S1-el jól jársz, ha teszel rá egy 12-es ventit akkor iszonat halk és hűs lesz a karid.
Ez 5-6K körül kapható, erre a kártyára drágábbat nem érdemes. Esetleg vehetsz használtan. Én azt azért nem szeretem, mert a memória hűtő bordákat nem lehet csak egyszer ragasztani, és ekkor vagy ragasztót kell venni hozzá(hővezetőt) vagy új bordákat, ami megint plusz kiadás. Ebből érdemes újat venni. -
Gerisz
addikt
válasz zsolesz1982 #4241 üzenetére
Én visszavinném a helyedben, adjanak másikat.
-
Gerisz
addikt
válasz sestertius #4244 üzenetére
Én is nézegettem mielőtt megvettem a T-rad2 GTX-et, mert tetszett. Annak a hűtőnek nagy nyomásra van szüksége a jó teljesítményhez. (meg egy csomó helyet elfoglal) Ha nem zavar hogy nem kapsz jobb teljesítményt halk ventikkel mint a gyári akkor jó választás. Csend lesz. De ha hűteni kell akkor már fel kell tekerni neki a ventiket.
-
Gerisz
addikt
válasz sestertius #4252 üzenetére
Jól? Szerintem nem. Vagyis ezt a tesztet nézve nem.
Egyébként is valami katasztrófa a rögzítés. Nekem volt Setsugen-em és rémálom. Mikor teszed fel azt várod mikor reccsen egy nagyot valami. Vagy a kártya vagy valamelyik csavar. 3. szerelés után ment is az apróra. Ennek pedig ugyan az a rögzítése. A tesztben még 570-re is feltették uh. tuti jó.
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Alpenföhn Peter vs MK-26 Black
Ezek vajon AC Turbo Module-val mit tudhatnak?
Az MK-26 jobban tetszik mint a Peter, de egyik sem amiatt, mert qrva sok helyet foglalnak el.
7950-re menne.
Mi lehet még jó rá? AC bordái azért nem érdekelnek mert a csövek nincsenek nikkelezve -
Gerisz
addikt
válasz Vigneau #7525 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a hőlépcső nagyon sokat jelent.
Jelent szerinted 5-6°C-t akár?Nem kínozni szeretném, csak az 5850 szépen fel volt öltöztetve a T-rad2 és VRM-R4 párossal és ez hangos terhelve. A összes venti (3db) 800RPM-en megy maximumon, többet nem is akarok bele.
Ha megjelenik a HR-22 akkor meg még egy mínusz lenne. -
Gerisz
addikt
válasz Vigneau #7527 üzenetére
A tiéden te mekkora különbséget vettél észre?
50 vagy 60°C terhelve szerintem mindegy főleg ha csend van.A PCB-nek mekkora a hajlása a bordák alatt?
Melyiket birja jobban?Ami a lényeg lenne! VRM hűtésre melyik a jobb? Az MK-26 ot láttam 7970-re felszerelni (jutyúk) és ott frankó kis bordákat lehet föltenni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szólánc.
- Autós topik
- Kupon kunyeráló
- Asszociációs játék. :)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest