- Ivqkzy-: Eddig
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
massaf
csendes tag
Hello!Az imént megprobáltam húzni a csavarokon,sikerült is úgy gondolom nem húztam túl őket de amikor elinditottam és lefutattam volna egy win7 élményindex tesztett elöször teljesen bezöldült a kép ,újrainditottam majd ismételten lefagyott!Mi lehet a baj?Úgye nem sarkaztam le?
-
massaf
csendes tag
válasz
patex1983 #4478 üzenetére
köszönöm!Tehát akkor mehet azokba a kis alkatrészekhez is?Igazából én átlósan húztam rá és csak addig amig ment tehát nem erőlkődtem csak addig húztam amig simán ment!Jól szabályozza annak nincs baja!
Honnan veszem észre ha lesarkaztam?Azt egyből látni vagy csak egy idő után jön ki?
-
massaf
csendes tag
Hello!Segítene valaki ,hogy hogyan pasztázam újra az ati eah 4770 formula videokártyám?
A problémám az ,hogy leszedtem a gyári ragacsot és egyszerűen ujrapasztáztam a magot!Sajnos ez után nem tudom hűteni mert felmegy 80 fokra és ez eddig nem volt,tehát csak romlott a helyzet!Valaki tud valami ötletet ,hogyan tudnám ugy pasztázni ,hogy az tuti legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged