- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
massaf
csendes tag
Hello!Az imént megprobáltam húzni a csavarokon,sikerült is úgy gondolom nem húztam túl őket de amikor elinditottam és lefutattam volna egy win7 élményindex tesztett elöször teljesen bezöldült a kép ,újrainditottam majd ismételten lefagyott!Mi lehet a baj?Úgye nem sarkaztam le?
-
massaf
csendes tag
válasz
patex1983 #4478 üzenetére
köszönöm!Tehát akkor mehet azokba a kis alkatrészekhez is?Igazából én átlósan húztam rá és csak addig amig ment tehát nem erőlkődtem csak addig húztam amig simán ment!Jól szabályozza annak nincs baja!
Honnan veszem észre ha lesarkaztam?Azt egyből látni vagy csak egy idő után jön ki?
-
massaf
csendes tag
Hello!Segítene valaki ,hogy hogyan pasztázam újra az ati eah 4770 formula videokártyám?
A problémám az ,hogy leszedtem a gyári ragacsot és egyszerűen ujrapasztáztam a magot!Sajnos ez után nem tudom hűteni mert felmegy 80 fokra és ez eddig nem volt,tehát csak romlott a helyzet!Valaki tud valami ötletet ,hogyan tudnám ugy pasztázni ,hogy az tuti legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Metal topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Premier dátumot kapott az Anno 117: Pax Romana
- Kuponkunyeráló
- BMW topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged