- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Telefon nem tudom mennyit bír GPS-el, de egy egész napot szinte biztos nem - és nem biztos hogy pont a telefont kellene lemeríteni ha az erdőben bóklászik az ember (bár sose legyen rá szükség, de bármi megtörténhet...)
( + a mobilnet is hasznos tud lenni lekésett buszok, vonatok esetén menetrendet meg alternatívákat keresni)
Egyébként meg sport appok jók utólag tracket nézegetni: endomondo, sportstracker, runkeeper, ami szimpatikus.Cipő téma:
Széles lábfejre még a Merrell-ek jók, nekem egy Moab GTX van, szeretem (meg még 3 pár glove futni és városba). Beszerzési pont az outlet a Katona József utcában (Over Irregular), vagy a Nomád/Overland - ez a 3 közel van egymáshoz, 1-2 óra alatt végigjárható.
Adidas outlet is jó, de ott most nem láttam túracipőt, inkább ősszel-télen szokott lenni (viszont baromi jó kabátok-széldzsekik vannak jó áron)
Új hozzászólás Aktív témák
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest