- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
válasz
üzenetére
Nekem Amazfit Stratos van, azzal nincs gond, most lesz 5 éves. A Bip-et is szerettem, nem volt vele gond, csak a Stratos jobban tetszett.
Az Amazfittel az a gond, hogy a szériák között van voltak rosszabbak. A Stratos-nál is volt amelyiknek egyszerűen kiesett a pulzus mérő rész plexije. Tényleg csak távolság mérésre használom tekerésnél meg túránál, nem sokat van a kezemen. Egyébként egy szép óra szerintem a mai napig a bőr hatású szíjjal.
Most vettem egy Nothing watch-ot, mert 11e volt akciósan. Sajnos sokkal gagyibbnak néz ki, a Stratos komolyabbnak hat. Kíváncsi vagyok mennyivel pontosabb az újabb. Sokkal többet nem tud, véroxigént mér, stressz szintet, meg hívás indítás/fogadást tud, nagyobb aksival. Azt sajnálom, hogy a transzflektív technológia eltűnt, nulla háttérvilágítással mindig látható kijelző... semmivel nem jobba az amoled. Sokkal menőbb amikor állandóan látszik a kijelző.#Lajmund: én anno Ali-ról rendeltem kamáslit is potom pénzért, PolarBear márkát, az vízálló. Kellett varrni is már, mert a csatja felakadt sziklán, azóta fixre összevartam, kutya baja. Cipzárja bírja. Itthoni ár kb. negyede volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Warships
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Diablo IV
- Renault, Dacia topik
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest