Új hozzászólás Aktív témák

• Victoryus

addikt

válasz #48211385 #4607 üzenetére

Nekem Amazfit Stratos van, azzal nincs gond, most lesz 5 éves. A Bip-et is szerettem, nem volt vele gond, csak a Stratos jobban tetszett.
    Az Amazfittel az a gond, hogy a szériák között van voltak rosszabbak. A Stratos-nál is volt amelyiknek egyszerűen kiesett a pulzus mérő rész plexije. Tényleg csak távolság mérésre használom tekerésnél meg túránál, nem sokat van a kezemen. Egyébként egy szép óra szerintem a mai napig a bőr hatású szíjjal.
    Most vettem egy Nothing watch-ot, mert 11e volt akciósan. Sajnos sokkal gagyibbnak néz ki, a Stratos komolyabbnak hat. Kíváncsi vagyok mennyivel pontosabb az újabb. Sokkal többet nem tud, véroxigént mér, stressz szintet, meg hívás indítás/fogadást tud, nagyobb aksival. Azt sajnálom, hogy a transzflektív technológia eltűnt, nulla háttérvilágítással mindig látható kijelző... semmivel nem jobba az amoled. Sokkal menőbb amikor állandóan látszik a kijelző.

#Lajmund: én anno Ali-ról rendeltem kamáslit is potom pénzért, PolarBear márkát, az vízálló. Kellett varrni is már, mert a csatja felakadt sziklán, azóta fixre összevartam, kutya baja. Cipzárja bírja. Itthoni ár kb. negyede volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés