- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
Én is kíváncsi vagyok, ha van valami infó majd írjátok már ide le pls.
Jeremy nem egy könnyű ember, de ez az ütés azért durva így elsőre. Kíváncsi vagyok mi lesz, szerintem elég ikonikus arc ő ahhoz, hogy szerződést bontson vele a BBC.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Meglepő hiszen ő nem az a fajta..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Én láttam az összes létező epizódot, de erre nem emlékszem. Arra emlékszem, hogy Collins és a műsor perben állt, mert Collins akart írni egy könyvet, hogy ő a valódi Stig. Ezt a BBC nem akarta, és per lett belőle. Collins nyert és a könyv elkészült. [link]
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #470 üzenetére
Sosem volt Schumacher a Stig. Soha!
Az csak egy poén volt. Jelenleg nem tudom, hogy pontosan ki a Stig de korábban ők voltak:Perry McCarthy (2002–2003)
Ben Collins (2003–2010)„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #468 üzenetére
Szerintem még túl finoman fogalmazott. Ez nem az a Jeremy akit megismertünk Én a helyében sokkal durvább lettem volna. Bár akkor lehet soha többet nem lenne Ferrari a TG-ben.
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #466 üzenetére
A McLaren azon kijelentése gáz, hogy ne azon a pályán menjenek. Viszont az, hogy már eladott autókkal csinálják, az szerintem teljesen jogos!
-
.LnB
titán
Kaptunk egy normál részt az 5. részel. Nem volt kiemelkedő. Ez a LaFerrari még mindig nem tetszik nekem. Sokkal szebbnek tartom a P1-et. Eddig se voltam Ferrari szimpatizáns, de
most igen szépen leégették magukat szerintem. Oké a McLaren se egyezett bele minden feltételbe. Viszont a Ferrari?! A "nagy" Ferrari!! Nevetséges. És akkor May még ki is emelete, hogy 1,3 millió euró-s autó [ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #453 üzenetére
Én is annyira nevettem, hogy meg kellett állítanom, és visszatekerni párszor. Nagyon jó volt!!
-
.LnB
titán
Szerintem az elmúlt évek egyik legjobb epizódja volt ez a rész. Én nagyon sokat nevettem rajta. És a GTR-el engem rögtön"megvettek". Nagyon durván mentek abban a bányában is, öröm volt nézni.
-
-
.LnB
titán
Részemről nincs semmi problémám, csak gondoltam átbeszéljük a dolgokat. Egészen biztos, hogy ez a rendszám is ilyen "csibészségnek" indult, mint az általad említett. Csak most rosszul sült el.
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #415 üzenetére
Én arra is gondoltam, hogy ők nem is végig a választott autójukat vezetik. Ott a sok Land Rover, abba bepattannak hátra és pihennek.
"Teljesen úgy festett, mintha direkt hajtanának úttalan utakon, direkt keresnék a fennakadást okozó pontokat"
Ez szinte biztos, bár utána lehet nézni ha valaki leköveti az utat egy térképen.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Most találtam csak rá erre a topikra, nem is tudtam, hogy van. Bár nem is kerestem
Nagy Top Gear rajongó vagyok. Láttam az összes létező részt.Látom ti is beszéltetek róla, ez a Patagonia special vége eléggé meglepett engem. Nem kis balhé kerekedett belőle. Úgy gondolom én is, hogy nem véletlen ez a rendszám dolog. Az oké, hogy az autó eredeti rendszáma, de szerintem se véletlen esett erre a választás. Külön érdekesség a rész eleji alapozás. Mikor Jeremy érzelmi alapokkal magyarázza a választását. Nem lennék meglepődve, ha az is már azért hangzik el, hogy a későbbi dolgokat "lágyítsák". Ennek ellenére a támadás kicsit kemény. Ezért ekkora balhét csapni? Lehet tényleg ennyire megbántották a veteránokat. De a beszámolók szerint 30éves emberek voltak többségében, a háború pedig 82-ben volt. Inkább voltak ezek "focihuligánok" akik keresik az ilyen balhékat mint, katonai veteránok.
Úgy összességében a Top Gear-ről az a véleményem, hogy az utóbbi évadok elég furák lettek. Ugye ez egy szórakoztató műsor. De mostanában átesnek kicsit a ló túloldalára. Túlzásba viszik a dolgokat, és néha önmaga paródiája lesz az egész. Kicsit visszavehetnének. Így is szeretem nézni, csak néha zavarnak a nagy baromkodások már.
Érdekelne engem ilyen insider videó, hogy például, hogyan veszik fel ezeket a specialokat. Valójában mi is történik, mert amit mi látunk az csak szépen meg van vágva. Kétlem én, hogy valóban ők vezetik le ezeket a távokat. Sőt most azt se hiszem, hogy May tényleg 3 törött bordával vezetett végig szinte. Jó lenne látni, hogy ki javítja meg a kocsikat stb stb. Az most kiderült mekkora stábbal, és mennyi cuccal utaznak, már az is elképesztő.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
- Ha eleged van a vacakolásból: új 2,5 Gb PCIe és USB hálózati adapterek
- Xbox Series / One Kontroller Beszámítással
- Új 3,4GHz Intel N100 barebone
- Új 8GB 1600MHz 1,35V DDR3L és 1,5V DDR3 laptop RAM-ok, ingyen (Fox)posta másnapra
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest