Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Petyyyyy #496 üzenetére
Nem, Jeremy egy hülye. Egy arrogáns barom aki kiskirálynak képzeli magát. Én pont ezért bírom, én is ilyen vagyok. De túl sokat forrt körülötte már a levegő. Én nagyobb esélyt látok rá, hogy kivágják mint arra, hogy megint megússza. Olyan fizetése van, hogy egy kisebb ország eléldegélne belőle vígan. És nem képes moderálni magát. Privát életben is vannak gondjai.
Magyarország egy ilyen közszereplő simán elfér a médiában (sőt még előnyös is sajnos az ilyen viselkedés). De Angliában azért más a helyzet. És a BBC-ről beszélünk, ez nekik rengeteg negatív hatással jár. Hiába a Top Gear az egyik legsikeresebb műsor, ez akkor is gáz. Szerintem nélküle folytatják, és keresnek valami híres embert a helyére. Valaki olyat aki nagy szenzációnak számít. De a műsor akkor elég nagy átalakulás előtt áll.Meglátjuk mi lesz, én örülnék ha maradna, de nem leszek meglepődve ha kirúgják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest