- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Bármi lehet, meg a fordítottja is.
Akár azt is mondhatná a BBC, hogy belátják: Clarksonék akárhol csinálják a műsort, az sikeres. Ezért megpróbálják visszaédesgetni őket.
Másrészt én is kétlem hogy visszamennének a BBC-hez, tekintve az elvárás körülményeit, a költségvetést vagy mert ott már kb. mindent elértek amit lehetett. -
varsam
őstag
ezt hol olvastad?
Most itt arról volt szó a végén, hogy ilyen kimondott sátras műsorok beszélgetésekkel meg tesztekkel már nem lesznek, csak special részek.
Vagy ezt értik 4. évad alatt akkor...Amúgy nagyon jó évad volt, az utolsó rész is szuperül sikerült, Mondeo tulajként pláne megfogott

A trió, pláne JC érzelmei pedig a végén, hát én is így voltam kb... szinte az összes részt láttam az elmúlt 16-17 évből, hiányozni fognak. De legalább special lesz, amik mindig nagyon jók. -
Petyyyyy
addikt
Első résszel egyet tudok érteni.
Múltkor is azt hittem hogy a Chiron-nal majd nyomnak egy vesrenyt a valami ellen - de azt hiszem a Veyronnal ezt már megtették.Másfelől a keresztbecsapatást nem biztos hogy minden esetben stunt driver csinálja.Clarkson állítólag híresen jól csinálja, a Hörcsögöt is megtanították driftelni, May pedig nem szorul magyarázatra.

De jó kérdés, lehet tényleg sofőröket használnak. Másfelől a Farmkhana esetén szerintem ez akart lenni a csináljunk hülyét magunkból faktor részben. -
Én igazából azokat az epizódokat sajnálom hogy nincsenek már, amit most nyomott le James egymaga a tűzoltós Ladával Horvátországban.
Nesze itt 1000 font (ami a Brexit miatt ma már semmit sem ér
), és abból vegyél egy tragacsot, alakítsd át, és csinálj valami ökörséget.Plusz a specialokat, abból is lehetne több, a budget megengedi.
De szerencsére elhagyták ezt az egész Celebrity braincrasht, már ez is üdvözítő.
-
Petyyyyy
addikt
Szvsz most is brit tudósok nagy számú csoportja ül a pincében és analizálja a beérkező reakciókat. Biztos vagyok benne hogy ők is tudják nincs még kiforrva a dolog rendesen.
A celebes részt rendre átpörgetem - ezzel most leptem meg magam igazán, TG-ben régen mindig végignéztem. A játékidő most sem rossz, majdnem egy óra. A köridő kérdés pedig valóban kérdés. A régi "pályának" legalább volt híre.
Tolj nekik egy tweetet vagy insta bejegyzést, ahogy látod figyelik őket.
-
Petyyyyy
addikt
Persze, kicsit tényleg zavaró. Speicaloknál szinte már vártam a random helyzeteket.
Az alvós rész meg egyértelmű, hogy csak a snitt kedvéért történt úgy. Tüdőgyuszit is kaptak volna, ha ott alszanak egész éjjel.
Ilyen ez. Talán ha az első évad PASSED lesz, (még)jobban beleszólhatnak a dolgokba. -
Petyyyyy
addikt
Semmivan, csak meglepett.

Csak azt tudom róla, hogy autóbúza ő is. Azt viszont nem, hogy olyan avatott vezető lenne, mint az elődei/munkatársai. Meg kíváncsi vagyok melyik figurát veszi fel vagy aggatják rá.noxwill - Ő volt a leggyorsabb a megfizethető árú autóban, talán innen az ötlet. Nem tudom.
-
callmeakos
veterán
Én olyasmit olvastam (asszem pont itt linkelte valaki azt a hírt) hogy a szerződésükben a két év az valamilyen brit televíziós csatornára értendő. És így tudták megkerülni ezt az egészet. Nincsenek ott a brit médiában, de közben mégis

#765) zeon.hu
Tipikus
-
Petyyyyy
addikt
Egy nőt a showba..?
Ha meg teljesen megújítják a műsorvezető brigádot és 3 csaj vagy 1 csaj - 2 pasi felállást terveznek, az is zakó szerintem. A Fifth-Gear-ben úgy látszik működik a dolog, de pl. azt sem nézem szívesen.
A halálos fenyegetés meg abszolút állatság. Hiába csinálnak ilyeneket, akkor sem lesz már Top-on ugyanaz a csapat. -
varsam
őstag
-
Igazából lehet hogy így van, de azt te is és én is tudom, hogy ez marhára nem arról szólt, hogy elcsattant egy pofon. Ezt lerendezték volna egy polgári peres eljárásban, vagy a producer gyerek visszaüt, kiverekszik magukat, aztán két hét múlva egy sör mellett röhögnek az egészen.
Nem publikus volt az eset, se nem előre eltervezett, nem volt benne szándékosság, egy fárasztó nap után, amúgy is agyfasz közepén, valaki nem végezte a dolgát. Lehet hogy én is pofánvágom. De hogy a haját leüvöltöm, az is biztos (nem tudom hogy forgattatok-e már valaha fielden, én megtettem párszor - még ha csak nagyon kicsiben és gagyiban, iszonyat idegörlő tud lenni néha).Ez arról szólt, hogy valakik, akik már amúgy is ki akarták csinálni, most találtak egy ürügyet arra, hogy kicsinálják. Azért kapott hirtelen ekkora publicitást, és ezt a BBC-n belül indították el.
Ezért tartom ezt szar döntésnek. Mert ahelyett, hogy rámutatnának arra a 3-4 felső vezetőre, akik amúgy is tengelyt akasztottak már Jeremyvel párszor, hogy miattuk kell távoznia, most a fél világ ezt a szerencsétlen hülyegyereket fogja utálni, akinek amúgy semmi köze az egészhez, csak annyi, hogy pont ott volt az arca, ahol Jeremy keze egy adott időpillanatban.
Ráadásul a BBC pontosan tudja, hogy mit veszít Clarksonnal (és vele együtt May & Hammond urakkal), és tudja hogy még jópár év benne lehetett volna ebben a trióban. Nem csak egy műsorvezetőt, hanem egy általuk (is) felépített műsorformátumot, a szórakoztató autós műsorok alfája és omegája tűnik el a süllyesztőben egyetlen pofon miatt, aminek amúgy ki sem kellett volna derülnie, ha nem akarják valakik kicsinálni Clarksont. Nekem ez a véleményem.

kdavid94: "Folyamatosan balhéi voltak..." - amiknek a nagy része előre elterezett, a műsor producerei által is jóváhagyott geg, vagy beszólás. Szerinted mindent ők hárman találtak ki? Egy egész tonnányi szerkesztő állt mögöttük, akik segítették a munkájukat... Jeremynek a legnagyobb privát balhéja az volt, hogy Pierce Morgant pofánvágta.

-
Petyyyyy
addikt
Egy kicsit még igen.
Szerintem csak annyi kellene, hogy ~ 2-3 napig nem olvas újságot senki, akinek a TG-hez köze van, helyette alszanak, esznek és mozognak kicsit és mindenki lenyugszik a popóba. Hideg fejjel leülnek és tárgyalnak.
A legoptimálisabb megoldás lenne, ha a problémás producerünk mellé felvennének egy plusz főt, akit Clarkson is bír és kettőjüktől kapja az útbaigazítást, miután a kevésbé kedvelt egyén lejjebb veszi a hangerőt.
És mivel a rossz reklámnál nincs jobb, természetes, hogy Jeremy már az első alkalommal viccet csinálna az esetből/valakiből kellően elkendőzve és egy ugyanannyira sunyi vigyor kíséretében.
-
mlinus
őstag
másfél év? Ugyan, kizárt. Egy ilyen high conept műsornál max fél év és indulhat a vetítés. Mivel a bbc-n megy a top gear ezért nincs semmilyen szerződés senkivel, nincsenek szponzorok, ezért is szólják le a legdrágább, legújabb autókat is.
egy TG epizód kb 500-600 ezer font költségvetéssel rendelkezik, ami nem olyan sok. Ha egy sky-hoz kerülne pl (akik pont, hogy egy autós show-on gondolkodnak) akkor szponzorokkal ennek simán akár a duplája is lehetne a költségvetés, igaz, akkor lehet hogy az autótesztek kicsit kevésbé lennének szókimondósak.
én viszont annak örülnék, hogy ha tényleg kiteszik Clarkson-t, hogy a netflix-nek csináljon sorozatot. Ott akár triplája is lehet a költségvetés és nem is kellenek szponzorok. House of Cards jóval drágább sorozat mint a TG és garantáltan nincs akkora rajongótábora, mégis elképesztő sikeres.
de az én tippem az, hogy maradnak ott ahol vannak. James és Richard szerződése is pont most jár le, szóval ha most kirakják JC-t, akkor kizártnak tartom a hosszabbítást.
egyébként kinek kellenek autók? Azok nélkül is tudnak műsort csinálni.

-
Petyyyyy
addikt
-
Petyyyyy
addikt
Ha a Sky-t vesszük példának, akkor szerintem ez is gördülékenyen menne. Van elég pénz a biztosítások megkötésére és talán ismerik már annyira a triót, hogy tudják elég jól vezetnek, így rájuk merik bízni az autókat. A show megépítése viszont tényleg elég macera lenne. Az tűnne hosszadalmasnak, hogy kiismerje az ember a műsor struktúráját és megszokja, hogy mostantól ebben a formában kapja a TG adagot.
Pár perce kértem és máris visszakaptuk a spoiler gombot.
Indokoltnak láttam, hiszen az epizódok tartalma is szóba kerül és nem biztos, hogy mindenki szeretne olvasni róla míg nem látta az adott részt. -
Petyyyyy
addikt
Az első két mondattal egyetértek, ezeknek tudatában is vagyok.
De ahogy írtad is, pont ez áll neki olyan jól. Ha viszont otthon is gondok vannak a viselkedése miatt, az más fényt vet a dolgokra. Lehet pont a magánéleti gondok miatt nem képes/hajlandó felülemelkedni a kiskirály stílusán, de megeshet, hogy egyszerűen csak elszállt magától.
Ez most erősen eltúlzott példa lesz, de: egy-két adással ezelőtt kipróbálták milyen lenne, ha úgy csinálnák az egészet, ahogy a többi autós műsor is zajlik. Pont olyan lenne a Top Gear Jeremy nélkül, mint amilyen a szimulált műsor volt az ő hülyeségeiket mellőzve.
Ha tényleg nélküle folytatják a műsort, akkor nálam ezek voltak az utolsó részek. Az F1-et sem nézem, mióta kávédarálókkal (turbós motorok hang nélkül) versenyeznek. -
Petyyyyy
addikt
Pfff. Na, ez kellene még.

Komolyan úgy tűnik az egész, mintha csinálnák a "műfeszkót". Jól lehet tényleg akad néhány kihágása Jeremynek, de ezen események eltörpülnek amellett, hogy milyen remek műsort hoznak össze ők hárman. Dorgálják meg kicsit, öntsenek limonádét a kávéjába és kész. Sokallom a felfüggesztést. -
mlinus
őstag
a bbc-t az emberek tartják fent, a kötelező licensing fee fizetése miatt, illetve a top gear a legprofitálóbb műsoruk (talán a doctor who beelőzi, de nem biztos)
kétlem, hogy ezért kiraknák Clarkson-t, ráadásul én meg vagyok róla győzödve, hogy nem ok nélkül ütötte meg. Anno Piers Morgan-t(újságíró) ütötte ki, mivel a magánéletébe ütötte az orrát.
persze, tény, hogy a bbc-n belűl sokan nem akarják többet a képernyőn látni, a szókimondó stílusa miatt. ez jó ürügy lenne... de akkor a top gear-nek is annyi.
Amúgy a maradék 3 epizódot levették a műsorrol, nem csak az ehetit.
-
bambano
titán
Volt egy olyan epizód, talán 5. évadban vagy a környékén, amikor egy hegyről lefelé guruló gyerekkel, aki valami nagyobb kerekű gördeszkán ment, vagy minek hívjam, versenyzett egy evoval, majd utána egy bowlerrel. [link]
meg volt egy olyan is, amikor nagy labdákat rugdaltak toyota yarissal meg talán renault clioval. abban is szerepelt.
-
Petyyyyy
addikt
Igen, én is valami szaftosabb megmondást vártam volna, de lesz itt még tüzijáték szerintem ezt a kérdést illetően. Valami frappáns beszólás vagy hasonlat tuti elhagyja a száját, mondjuk ha egyedül lesz egy teszt közben.
Különben meg most, hogy Schumacher pihenget, megdőlni látszik a dolog, hogy ő volt a Stig(?)
Tudom mondják néhányan, hogy persze ő volt az és majdnem ugyanannyian, hogy nem ő volt. -
Petyyyyy
addikt
A Ferrari és a McLaren is beszariak. Tesznek harminc olyan kikötést, ami elég ahhoz, hogy ne vihessék ki az autókat a pályára. Abszolút vicc kategória.

Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége, mert ha tényleg az említett pasas adja kölcsön egy körre az autóit, az nagy égés lesz a gyártóknak - és ugyanakkora respect a tulajnak. -
Petyyyyy
addikt
Welcome in the show!
Ja, nem, csak üdv!
A balhé nálam nagyon betette a kaput, teljesen elkekszelte hangulatot a végére. Hogy szándékos volt-e vagy sem, erre még csak nem is tippelnék. Mindenesetre teljesen szükségtelennek láttam ekkora balhét csinálni belőle. Sőt, már az első rész sem tetszett túlzottan. Teljesen úgy festett, mintha direkt hajtanának úttalan utakon, direkt keresnék a fennakadást okozó pontokat, stb. A 2CV kísértése viszont nagyon tetszett.

Kicsit unott a sorozat, de talán az új széria...A vezetést illetően nekem az sanszos, hogy a bevágott jeleneteken kívül azért haladnak rendesen. GPS ON és nyomják a pedált, úgy szerintem ki lehet bírni. May arca elég hitelesnek tűnt, de tuti rendes kezelést kapott, meg valami fűző féleséget. Már nem tudom melyik évadban, de volt egy rész mikor Jeremy kicsit betekintést adott a kulisszák mögé. Mutogatta a különböző színű lencséket, a lakókocsijukat, stb.
Na egy ilyen hasonló tényleg nem lenne rossz, de egy korábbi, jobban sikerült specialról inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5401, 90% AKKSI
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen, határozottan javasolt a megtekintése ennek a sorozatnak is. Ha minden igaz most nem rég jött ki az Indiáról szóló "évad", de annak még nem néztem utána.
- Amúgy ez már igazi szállóige, pólófeliratokkal stb..

Kíváncsi vagyok hogy oldják meg, de a lényeg hogy köztük van Harris. 

Ha meg teljesen megújítják a műsorvezető brigádot és 3 csaj vagy 1 csaj - 2 pasi felállást terveznek, az is zakó szerintem. A Fifth-Gear-ben úgy látszik működik a dolog, de pl. azt sem nézem szívesen.