Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Így van, ez így volt szép.
Mondtam is a családnak, hogy mennyivel szebb ez így, mintha azután a bizonyos pofon után csak egycsapásra eltűntek volna a képernyőről?!Kiemelném még a végén a képeket a stábról. Az is nagyon kellett, és szép volt. Örülnék egy könyvnek, ami szépen elmeséli, hogy hogyan is zajlottak valójában ezek a forgatások. Érdekelnének a kulisszatitkok. Mert ebben a részben is eladták,
Levágós volt, hogy egy snittet felvettek ott, aztán valószínűleg visszaültek a klimatizált, tiszta verdákba. Ezt nem rosszból írom, nem várnám el, hogy végig ők vezessenek, ez egy show műsor, nem reality. Csak érdekelnének a kulisszatitkot. Mert például ahogy hú mennyi szén van a levegőben ott a bányánál. De annyira szép tiszta (egyikőjük fehér) ingekben mondták el ezeket... hogy ne legyen baj.sínen is ment valami (talán egy mozdony) előttük, Kedvenc részem:
13. évad, második rész: "Perfect £2,500 car for 17-year-olds". Amikor tiniként kell autót választaniuk. Abba a részben May-t ahogy megszívatják a gabber/hardstyle zenével.. [link]„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz zeon.hu #1396 üzenetére
A legtöbb projektjükkel tisztában vagyok. Csak időközönként jut eszembe megnézni, hogy van e valami újdonságuk. Most ez a May-es kimaradt eddig, de tegnap elkezdtük a második évadot is.
Amit még megemlítenék, a Richard Hammond's Big! sem volt rossz.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Hétvégén rátaláltam a James May: Our Man in... sorozatra. Japánról kerestem valamit, és bedobta. Nem tudom, hogy ki látta ezt. De a "Hey Bim" részen sírva nevettünk (ahogy May is.) Lehet, hogy megnézzük a másik két évadot is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Lassan azért érthető, hogy vége lesz ennek a The Grand Tour-nak. Megfáradtak már eléggé. Akár mennyire is csípem őket. Én is úgy érzem már, hogy itt az ideje. Aztán majd lehet visszanézni a régi részeket.
Még egy rész lesz idén valamikor, az lesz az utolsó.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Clarksonék otthagyják a The Grand Tourt. A Zimbabwés rész lesz az utolsó. Elvileg az Amazon megpróbálja folytatni a szériát, nélkülük is. [link]
Ugye a másik oldalon, a BBC is bejelentette, hogy határozatlan időre, szünetre küldi a Top Gear-t. Ott valami súlyos baleset miatt, elvileg.
Kíváncsi vagyok, hogy van e összefüggés a két dolog között. Durva lenne ha visszatérne az eredeti csapat a Top Gear-be. Bár én ezt kétlem. Clarkson elég problémás csávó.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz zeon.hu #1378 üzenetére
Trailer alapján nem nagy cucc. De biztos jó lesz. Ebben az évadban lesznek a Szlovákoknál is ugye?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
Jé, csak ma olvastam, hogy lesz Clarkson's Farm-nak második évadja. Jó hír.
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #1373 üzenetére
May valóban csattant, látszik a belső kamerás részen, ahogy a B oszlopba beveri a fejét. Hammond meg nem volt benne abba a kunyhóba. Nehogy azt hidd.. Rázták valami rázópadon és annyi.
Amikor kemény csapatás van keresztbe, sose ők vezetnek. Sose látni kívülről a sofőrt. Belső kamerából meg valahogy sose olyan kemény a tempó, meg a szög ha driftelnek.
Ez nem baj, nagyon csípem őket, és el is fogadom ezt így, szóval nem azért írom. Sokkal cikibb ez a Ken Block. Néztem ezt az elektromos új videóját, hát egyszer nézzétek végig úgy, hogy csak az akku töltés jelzőt nézitek a dashboard-on. Már egy egyszerű gyorsítás is darabokra van vágva, úgy veszik fel.9 éves fiam is nagyon szereti a TG/GT-t. Folyamatosan nézegetjük újra őket. Jó pár special részt, már ő is többször látott, nemhogy én...
-
.LnB
titán
Jó rész volt. Hammond visszavágásán Jeremy-nek, azon nagyon nevettem.
Még mindig zavar, hogy a "csapatásoknál" nem ők vezetik a kocsikat. De igazából már rég nem úgy nézem a TG/GT-t, hogy ez valóság. Hanem mint szórakoztató műsor, és imádom is.
Egyébként Maybalesete már az intróban is látható. Én kiszúrtam, szóval annyira nem ért váratlanul. De rendesen rájárt a rúd szegényre ebben a részben. A legőszintébb dolog az egész részben, a rendező pofára esése volt.
-
.LnB
titán
válasz -Nándesz- #1356 üzenetére
Meg tudnád mondani, hogy alapból van e felirat hozzá? Még sose néztük az Amazon prime-ot, de úgy hallom, ott is egyre több már a magyar feliratos sorozat/film.
-
.LnB
titán
Sziasztok. Fú de rég jártam itt.
Először is, ezt írtam múltkor a Clarkson's Farm-ról: [link] ,ha már látom, hogy itt téma volt.Szóval azt akartam csak kérdezni, hogy most egy rész lesz a TG? Vagy több? Mert elvileg arról volt szó, hogy egy rész lesz már csak idén.
-
.LnB
titán
Itt: [link] és csak ennyi van írva, hogy berendelték.
Én nem is bánnám ha elhagynák azokat a részeket. Felesleges.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Nem tudom volt e szó róla. Az Amazon berendelte a 4. évadot.
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #1279 üzenetére
Az a szamaras rész..hát most az egyszer elhiszem Jeremy-nek, hogy nem megjátszotta, hanem tényleg kiborult..
-
.LnB
titán
Határozottan jól kezdődött ez az évad. Tetszett az első rész. Remélem tanultak a hibákból, mert tavaly már nagyon gondolkodtam, hogy a 2. évadot sem nézem végig.
-
.LnB
titán
Brit sajtóértesülések szerint lehet a 3. lesz az utolsó The Grand Tour évad.
Szerintem azért érthető.És ha már TGT, akkor a Rimac-nak van humorérzéke: [link]
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
11-ből egy rész ahol végre éreztem a régi TG hangulatot. Végig is röhögtem a részt, úgy hogy könnyeztem a röhögéstől.
-
.LnB
titán
8. Rész: ez most kifejezetten tetszett. Főleg a Toyotás rész.
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #1209 üzenetére
Mallorcán figyeld meg, néhol látszik, hogy ott van már előre több féknyom. Látható, hogy többször csapatták keresztben mire sikerül rendesen megcsinálni. Mint egy Ken Block videóban.
Aztán ott van a maszk amit Clarkson mutat ez 5. részben. Nem véletlen az sem.
Tippre a bevágott felvételek több mint 60%-a stunt driverek. Kívülről csak annyiszor veszik Clarksonékat, hogy legyen némi vágókép is róluk.
A 4. részben meg Clarkson bevallja, hogy még a szövegük is előre meg van írva.Persze nem azt mondom, hogy ez baj. Nem, öregszenek, ezzel magyarázható.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #1203 üzenetére
Na pont ez az, el ne hidd már, hogy azzal a Kia Stinger-rel May jött le a hegyről Mallorcán.
-
.LnB
titán
Ezek kellenének. Átalakítós, verseny valami ellen, válasszanak három kocsit és go valahova.
Fáradt már ez a stúdiós dolog.Ráadásul most már egyre inkább zavar, hogy meg sem próbálják a stunt drivereket eltitkolni. Egy jó ideig azért a TG alatt élt bennem az illúzió, hogy ők csapatnak keresztben a felvételek alatt, de már ez is elmúlt.
-
.LnB
titán
Ideje lenne a 3. évad előtt átgondolni ezt a műsorstruktúrát. Mert se a celebes résznek, se a pályán futott köröknek nincs semmi értelme már. El kellene őket hagyni. Kit érdekel mennyi idő alatt meg végig egy Up! a pályán? Senkit. Engem mondjuk a Vulcan se érdekel.
A 4. rész meg szerintem mélypont volt. Borzasztó gyenge rész volt.
Nem értem miért nem csinálnak kevesebb részt mondjuk (amik hosszabbak játékidő tekintetében), és mennek valahova 3-an három kocsival? Vagy versenyeznek. Minek ez a stúdiós szenvedés? Ha már The Grand Tour a műsor címe...
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #1104 üzenetére
Köze sincs a Regera-hoz. Ráadásul ott van a videóleírásban, hogy az a Horvát kocsi (Az a Rimac izé) az amivel bukott.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #1099 üzenetére
Nincs súlyosabb baja. Nagyon kemény.
"Richard Hammond was involved in a serious crash, but very fortunately suffered no serious injury."
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Hammond baromi nagyot esett a GT forgatásán Afrikában. Eszméletét is vesztette, de már jól van.
-
.LnB
titán
24x1
Ez tényleg marha jó volt. Egyszer-kétszer folyt a könnyem a röhögéstől.
Na meg az az FXXK.... pfff„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #1070 üzenetére
Az első évadjukat kihagytam, de ezt nézni fogom. A szimpatikusabbak maradtak csak a műsorban, ez már tetszik.
-
.LnB
titán
13. részben ezzel a driftes témával levettek a lábamról. Nagyon tetszett. Imádom a driftet.
-
.LnB
titán
Megnéztem a special 2. részét én is. Ez sírva röhögős volt párszor. Főleg a
"dick shifter", betegek ezek. Aztán meg dobálóztak. A végét kicsit túltolták megint, de belefért. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #1020 üzenetére
Egyébként engem rohadtul zavar, hogy nem tudom teljesen pontosan mi kamu és mi nem. Ezért feltételezem inkább, hogy minden az. Láttam az összes megjelent részt az elsőtől a specialokon, a saját dvd-ken keresztül mindet. Nagy meglepetés már nincs számomra. Ezért is jegyeztem meg, hogy a Hammondos résznél nyeltem egyet izgalmamban.
Meg aztán vannak illúzióromboló részek is bőven. Pl:Minden dűne aljára oda volt hordva, nekik egy kis "kifutó" hogy a buggy-k a megfelelő szögben érjenek le és ne nyekkenjenek ketté. És gondolom mennyire aludtak a kocsik alatt... „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Tudom én, hogy itt a nagyja meg van játszva. De a 7. részben mikor
Hammond "eltűnik" a dűne túloldalán mint ha leborult volna, és Jeremy rohan, hogy mi van vele. Ott rohadtul megijedtem. Aggódtam érte. Abba se gondoltam bele, hogy ha valami történt volna vele azt hallottam volna már valahonnan. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Jeremy háza spoiler:
Kár azért, hogy előre lehetett tudni, hogy lerombolták Clarkson házát. Így már az első részben se lehetett izgulni, hogy melyik kocsi lesz a gyorsabb. Most meg a harmadik részben nem "ütött" akkorát a robbantás. [ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #897 üzenetére
Most fogok nekiállni nézni. Jó előjelek
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #851 üzenetére
Meg se próbálnak mások lenni. Sebaj, kapnak esélyt azért.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Most eszembe jutott a kedvenc top gear részem, meg is néztem. Annyira nevettem elsőre mikor láttam, hogy leestem az ágyról és folyt a könnyem! Meg kellett állítanom, nem kaptam levegőt a röhögéstől.
Persze nem mindenkinek üt akkorát, de én kész voltam tőle.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #828 üzenetére
Ja nem úgy értettem, hogy miért linkelted, vagy miért lep meg. Csak nem sok vizet zavar. Sokat hozzá nem tesz szerintem majd a műsorhoz.
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #807 üzenetére
Azt a tesztet időközben már mások is mecsinálták, csak éppen eredményt nem tettek közzé. YT-on láttam nem tudom pontosan kinek a csatornáján. :S
-
.LnB
titán
Lassan át kellene nevezni a topikot nem?
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #764 üzenetére
Ezt én sem tudom. És vajon számít ebben az estben a "2év eltiltásuk"? Gondolom nem, de mivel amazon.uk?! Így lehet. Nem vagyok ügyvéd. Gondolom mivel az amazon USA cég így nem. Na mind1 csak hangosan gondolkodtam.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
De tényleg. Már tényként kezeltük/kezelték sokan... Érdekes. Lehet jó nagy csata volt értük az utolsó pillanatokig. Aztán az amazon adott egy visszautasíthatatlan ajánlatot valószínűleg.
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #756 üzenetére
Persze. Tőke van, több is mint a Netflix esetében. És bár még nem meghatározóak a médiában, de igényességet és egyediséget tartják szem előtt. Állítólag elég jó sorozataik vannak.
Ami ebből nekünk fontos, az a pénz. És az van nyugi. Gondolom Jeremy-ék olyan összeget kértek amivel tudják tartani a minőségi szintet, sőt szerintem többet.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
LOL!
Pletyka (Telegraph-tól származik):
A BBC Top Gear másik műsorvezetője Chris Evans mellett nem más mint.....................hatásszünet.................még egy kicsi hatásszünet......JENSON BUTTON (lehet)!!
Ez azért odab*sz na! Erre nincs szebb szó (vagy én vagyok ilyen alpári és műveletlen)Elméletileg a bejelentés pillanatok (igen így fogalmaztak) alatt megtörténhet.
[ Módosította: crey ]
-
.LnB
titán
válasz Minstrel #723 üzenetére
Ja értem, ő lesz a BBC-s műsorvezető.. Oké, és kit érdekel? Clarksonék érdekelnek engem nem a BBC vergődése. Mondjuk az poén, hogy Jeremy belement egy ilyen videóba vele (LaFerraris-ra gondolok).
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Azt hiszem megvan az új TopGear első (és egyetlen) új műsorvezetője:
-
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #702 üzenetére
Annyit tudok hozzáfűzni, hogy "szegénykék"
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #696 üzenetére
Jó de Ramsay kivel kiabálna? Az autókkal vagy a műsorvezető társaival?
"Ez az autó olyan sz*r mint egy félig átfőtt csibefar!!!"„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #693 üzenetére
Gondolj bele mit vállal majd az aki elvállalja a műsorvezetést. Semmi más nem lehet motiváció csak a pénz. Az emberek ízekre fogják azt/azokat szedni akik Jeremy-ék után jönnek.
-
.LnB
titán
Halálosan megfenyegették a Top Gear egyik állítólagos új műsorvezető-jelöltjét
Ez már egy kicsit durva, sok a hülye. De nevetségesek ezek a jelöltek. Oké gondolom Angliában népszerűek és azért tűnnek nekem "idegennek" de azért valami nagyobb durranás kellene ide, mint valami holmi főzőműsoros nénike.
Nagyon kíváncsi leszek a nézettség változására ha folytatják a show-t.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #666 üzenetére
Remélem igazad van és tárgyalnak más csatornával. De nekem mindig megfordul a fejemben, hogy ők akarják ezt? Anyagilag tuti nincsenek rászorulva. És nem is fiatalok már annyira.
Azon is gondolkodtam, hogy az amazon, netflix az veszélyes lehet. Meg van ott a pénz, azzal nincs gond. De jobb lenne egy angol csatorna. Az angol kultúra teljesen más, lehet a netflix esetében Jeremy hetente pofozna fel valakit
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #646 üzenetére
Várok már egy Sky, vagy Netflix bejelentést...
Remélem nem kell az idők végezetéig várni.Szerintem sokáig nem látjuk őket hasonló műsorban képernyőn egyébként..
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #644 üzenetére
Ebből számomra nem sok minden derült ki. Ok nem mondott le, de azt sem írja, hogy maradni fog nem?
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #610 üzenetére
Pontosan tudják ők. Szerinted miért kellett eddig várni a döntésre? Ezek kiszamoltak mindent pontosan. Mit buknak vele, mi lesz később ha nem rúgják ki, mi lesz a show-val, rövid és hosszú távú következményeket.
Ez nem egy kis start-up cég, nem idióták dolgoznak (csak) ott.
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #607 üzenetére
Teljesen egyszerű az ellenvélemény. Senki nem üthet meg senkit a munkahelyén.
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #603 üzenetére
Te csak azt felejted el, hogy annak a "grófúrnak" annyira mindegy. Nekik nem kell a nézettség után kajtatniuk. Nem kérik őket számon a részvényesek, nincsenek negyedéves pénzügyi jelentések. Ez egy állami televízió! Buktak 4millió nézőt, tény. Eldobták a legsikeresebb műsorukat, a legkarakteresebb műsorvezető(tiójukat?)jüket.
Nekem is fáj, hogy nem lesz műsor, de a BBC részéről teljes mértékben érthető a döntés.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #600 üzenetére
Vályi Pista cikke félig önfényezés, hogy ő nekik mennyire rossz nekik, mennyire kemény meló az autós újságírás. Aztán kicsit ír Jeremy-ről, hogy mennyire bírja. Semmi érdemleges nincs abban a cikkben. Pedig Bírom Pistát is a hülye tájszólásával együtt. Ráadásul azt írja, hogy az egész egy hoax, ami egyrészt nem jött be, másrészt én ezt sose gondoltam, hogy kamu lenne.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nincs igazad crey. Ez volt a helyes döntés sajnos. Az egy dolog ha valaki szókimondó, de most túl lőtt a célon Jeremy. Én is nagyon sajnálom, nagyon csípem őt és nagy TopGear rajongó vagyok. Hiányozni fognak és remélem minél hamarabb lesz új műsoruk a régi hármassal.
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #586 üzenetére
"problémás producerünk mellé felvennének egy plusz főt"
Egy testőrre gondoltál aki megvédi Jeremy-től?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #584 üzenetére
Pontosan. Aki most ezt a TopGear-t elvállalja azt darabokra fogják tépni. Elég megnézni a szavazást a cikkben. Szerintem megy is a süllyesztőbe a TG. Nem hiába mondjuk azt, hogy Jeremy és a TG elválaszthatatlan dolog.
Most akkor várunk, hogyan tovább?!
-
.LnB
titán
válasz #16514048 #580 üzenetére
Ez a Chris Evans név elég átverős, ha valaki nem olvassa el a cikket. Először rákerestem és az Amerika Kapitányt dobta ki a google.
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #573 üzenetére
Kíváncsi vagyok, ha csatornát váltanak, akkor mennyi gyártásvezető és egyéb munkatárs követné őket. Gondolom egy producert most ki is húzhatunk a listáról . Mert ha a stáb nagy része menne, akkor nem is olyan nagy dolog a költözés. Új név, új arculat kell. Aztán foroghat is a kamera. 15-16 rész/ fél év átlagban
Boldog lennék.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Tippem: Szerintem búcsút mondanak neki.
Nem örülnék, de ezt tippelem. Nem lenne jó mert ha folytatják is akár máshol, akkor is legkevesebb másfél év kell mire egy új show-t beindítanak. És ki tudja, hogy vannak e exkluzív szerződéseik az autógyártókkal, (olyanra gondolok, hogy csak ők tesztelhetnek, vagy csak ők tesztelhetik először az autókat) a Top Gearnek. Mert az még nagyobb gondot okozna egy új műsor beindításánál. Mondjuk a Sky-nak ha úgy alakul akkor nagyon örülnék, ott iszonyat sok pénz van, iTV-t nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
"Clarkson egy hétvégi jótékony eseményen azt bírta mondani a mikrofonba, hogy egy utolsó kört még menni akar a Top Gear-tesztpályán, "mielőtt ezek a kibaszott gazemberek kirúgnak." Később azt mondta, szavait viccnek szánta."
-
.LnB
titán
Stephen Fry-t akarta a BBC, Jeremy helyére...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Sok újdonság nincs benne, de jó hosszú cikk: [link]
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #553 üzenetére
Szerintem nem véletlen nincs döntés, várják míg lecseng a dolog és minden megy a régi kerékvágás szerint. Persze egy producer csere azért lesz
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Túl nagy a csend nem lesz ebből semmi.
-
.LnB
titán
Azért nullárol elindítani egy új műsort.... Azt nem tartom reálisnak. Ráadásul a BBC-vel elég nagy tőke is állt mögöttük. Nem tudom az iTV mekkora pénzt tudna erre fordítani.
-
.LnB
titán
"A rajongókat nem érdekli a BBC és a producer érthető felháborodása, a Twitteren #BringBackClarkson hashtaggel kampányolnak mellette, és egy online petíciót is indítottak, amit eddig már 210 000-en írtak alá. Az ITV nevű brit kereskedelmi tévé állítólag kész tízmillió fontos ajánlatot tenni a műsornak, ha náluk folytatják."
Azt nem is tudtam, hogy a show jogai Jeremy-nél vannak. Azt hittem a BBC tulajdona. Így nincs is akkora gáz. Max költöznek.
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #496 üzenetére
Nem, Jeremy egy hülye. Egy arrogáns barom aki kiskirálynak képzeli magát. Én pont ezért bírom, én is ilyen vagyok. De túl sokat forrt körülötte már a levegő. Én nagyobb esélyt látok rá, hogy kivágják mint arra, hogy megint megússza. Olyan fizetése van, hogy egy kisebb ország eléldegélne belőle vígan. És nem képes moderálni magát. Privát életben is vannak gondjai.
Magyarország egy ilyen közszereplő simán elfér a médiában (sőt még előnyös is sajnos az ilyen viselkedés). De Angliában azért más a helyzet. És a BBC-ről beszélünk, ez nekik rengeteg negatív hatással jár. Hiába a Top Gear az egyik legsikeresebb műsor, ez akkor is gáz. Szerintem nélküle folytatják, és keresnek valami híres embert a helyére. Valaki olyat aki nagy szenzációnak számít. De a műsor akkor elég nagy átalakulás előtt áll.Meglátjuk mi lesz, én örülnék ha maradna, de nem leszek meglepődve ha kirúgják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest