Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Most találtam csak rá erre a topikra, nem is tudtam, hogy van. Bár nem is kerestem
Nagy Top Gear rajongó vagyok. Láttam az összes létező részt.Látom ti is beszéltetek róla, ez a Patagonia special vége eléggé meglepett engem. Nem kis balhé kerekedett belőle. Úgy gondolom én is, hogy nem véletlen ez a rendszám dolog. Az oké, hogy az autó eredeti rendszáma, de szerintem se véletlen esett erre a választás. Külön érdekesség a rész eleji alapozás. Mikor Jeremy érzelmi alapokkal magyarázza a választását. Nem lennék meglepődve, ha az is már azért hangzik el, hogy a későbbi dolgokat "lágyítsák". Ennek ellenére a támadás kicsit kemény. Ezért ekkora balhét csapni? Lehet tényleg ennyire megbántották a veteránokat. De a beszámolók szerint 30éves emberek voltak többségében, a háború pedig 82-ben volt. Inkább voltak ezek "focihuligánok" akik keresik az ilyen balhékat mint, katonai veteránok.
Úgy összességében a Top Gear-ről az a véleményem, hogy az utóbbi évadok elég furák lettek. Ugye ez egy szórakoztató műsor. De mostanában átesnek kicsit a ló túloldalára. Túlzásba viszik a dolgokat, és néha önmaga paródiája lesz az egész. Kicsit visszavehetnének. Így is szeretem nézni, csak néha zavarnak a nagy baromkodások már.
Érdekelne engem ilyen insider videó, hogy például, hogyan veszik fel ezeket a specialokat. Valójában mi is történik, mert amit mi látunk az csak szépen meg van vágva. Kétlem én, hogy valóban ők vezetik le ezeket a távokat. Sőt most azt se hiszem, hogy May tényleg 3 törött bordával vezetett végig szinte. Jó lenne látni, hogy ki javítja meg a kocsikat stb stb. Az most kiderült mekkora stábbal, és mennyi cuccal utaznak, már az is elképesztő.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #415 üzenetére
Én arra is gondoltam, hogy ők nem is végig a választott autójukat vezetik. Ott a sok Land Rover, abba bepattannak hátra és pihennek.
"Teljesen úgy festett, mintha direkt hajtanának úttalan utakon, direkt keresnék a fennakadást okozó pontokat"
Ez szinte biztos, bár utána lehet nézni ha valaki leköveti az utat egy térképen.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Részemről nincs semmi problémám, csak gondoltam átbeszéljük a dolgokat. Egészen biztos, hogy ez a rendszám is ilyen "csibészségnek" indult, mint az általad említett. Csak most rosszul sült el.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
Szerintem az elmúlt évek egyik legjobb epizódja volt ez a rész. Én nagyon sokat nevettem rajta. És a GTR-el engem rögtön"megvettek". Nagyon durván mentek abban a bányában is, öröm volt nézni.
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #453 üzenetére
Én is annyira nevettem, hogy meg kellett állítanom, és visszatekerni párszor. Nagyon jó volt!!
-
.LnB
titán
Kaptunk egy normál részt az 5. részel. Nem volt kiemelkedő. Ez a LaFerrari még mindig nem tetszik nekem. Sokkal szebbnek tartom a P1-et. Eddig se voltam Ferrari szimpatizáns, de
most igen szépen leégették magukat szerintem. Oké a McLaren se egyezett bele minden feltételbe. Viszont a Ferrari?! A "nagy" Ferrari!! Nevetséges. És akkor May még ki is emelete, hogy 1,3 millió euró-s autó [ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #466 üzenetére
A McLaren azon kijelentése gáz, hogy ne azon a pályán menjenek. Viszont az, hogy már eladott autókkal csinálják, az szerintem teljesen jogos!
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #468 üzenetére
Szerintem még túl finoman fogalmazott. Ez nem az a Jeremy akit megismertünk Én a helyében sokkal durvább lettem volna. Bár akkor lehet soha többet nem lenne Ferrari a TG-ben.
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #470 üzenetére
Sosem volt Schumacher a Stig. Soha!
Az csak egy poén volt. Jelenleg nem tudom, hogy pontosan ki a Stig de korábban ők voltak:Perry McCarthy (2002–2003)
Ben Collins (2003–2010)„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Én láttam az összes létező epizódot, de erre nem emlékszem. Arra emlékszem, hogy Collins és a műsor perben állt, mert Collins akart írni egy könyvet, hogy ő a valódi Stig. Ezt a BBC nem akarta, és per lett belőle. Collins nyert és a könyv elkészült. [link]
-
.LnB
titán
Meglepő hiszen ő nem az a fajta..
-
.LnB
titán
Én is kíváncsi vagyok, ha van valami infó majd írjátok már ide le pls.
Jeremy nem egy könnyű ember, de ez az ütés azért durva így elsőre. Kíváncsi vagyok mi lesz, szerintem elég ikonikus arc ő ahhoz, hogy szerződést bontson vele a BBC.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #496 üzenetére
Nem, Jeremy egy hülye. Egy arrogáns barom aki kiskirálynak képzeli magát. Én pont ezért bírom, én is ilyen vagyok. De túl sokat forrt körülötte már a levegő. Én nagyobb esélyt látok rá, hogy kivágják mint arra, hogy megint megússza. Olyan fizetése van, hogy egy kisebb ország eléldegélne belőle vígan. És nem képes moderálni magát. Privát életben is vannak gondjai.
Magyarország egy ilyen közszereplő simán elfér a médiában (sőt még előnyös is sajnos az ilyen viselkedés). De Angliában azért más a helyzet. És a BBC-ről beszélünk, ez nekik rengeteg negatív hatással jár. Hiába a Top Gear az egyik legsikeresebb műsor, ez akkor is gáz. Szerintem nélküle folytatják, és keresnek valami híres embert a helyére. Valaki olyat aki nagy szenzációnak számít. De a műsor akkor elég nagy átalakulás előtt áll.Meglátjuk mi lesz, én örülnék ha maradna, de nem leszek meglepődve ha kirúgják.
-
.LnB
titán
"A rajongókat nem érdekli a BBC és a producer érthető felháborodása, a Twitteren #BringBackClarkson hashtaggel kampányolnak mellette, és egy online petíciót is indítottak, amit eddig már 210 000-en írtak alá. Az ITV nevű brit kereskedelmi tévé állítólag kész tízmillió fontos ajánlatot tenni a műsornak, ha náluk folytatják."
Azt nem is tudtam, hogy a show jogai Jeremy-nél vannak. Azt hittem a BBC tulajdona. Így nincs is akkora gáz. Max költöznek.
-
.LnB
titán
Azért nullárol elindítani egy új műsort.... Azt nem tartom reálisnak. Ráadásul a BBC-vel elég nagy tőke is állt mögöttük. Nem tudom az iTV mekkora pénzt tudna erre fordítani.
-
.LnB
titán
Túl nagy a csend nem lesz ebből semmi.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #553 üzenetére
Szerintem nem véletlen nincs döntés, várják míg lecseng a dolog és minden megy a régi kerékvágás szerint. Persze egy producer csere azért lesz
-
.LnB
titán
Sok újdonság nincs benne, de jó hosszú cikk: [link]
-
.LnB
titán
Stephen Fry-t akarta a BBC, Jeremy helyére...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
"Clarkson egy hétvégi jótékony eseményen azt bírta mondani a mikrofonba, hogy egy utolsó kört még menni akar a Top Gear-tesztpályán, "mielőtt ezek a kibaszott gazemberek kirúgnak." Később azt mondta, szavait viccnek szánta."
-
-
.LnB
titán
Tippem: Szerintem búcsút mondanak neki.
Nem örülnék, de ezt tippelem. Nem lenne jó mert ha folytatják is akár máshol, akkor is legkevesebb másfél év kell mire egy új show-t beindítanak. És ki tudja, hogy vannak e exkluzív szerződéseik az autógyártókkal, (olyanra gondolok, hogy csak ők tesztelhetnek, vagy csak ők tesztelhetik először az autókat) a Top Gearnek. Mert az még nagyobb gondot okozna egy új műsor beindításánál. Mondjuk a Sky-nak ha úgy alakul akkor nagyon örülnék, ott iszonyat sok pénz van, iTV-t nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #573 üzenetére
Kíváncsi vagyok, ha csatornát váltanak, akkor mennyi gyártásvezető és egyéb munkatárs követné őket. Gondolom egy producert most ki is húzhatunk a listáról . Mert ha a stáb nagy része menne, akkor nem is olyan nagy dolog a költözés. Új név, új arculat kell. Aztán foroghat is a kamera. 15-16 rész/ fél év átlagban
Boldog lennék.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz #16514048 #580 üzenetére
Ez a Chris Evans név elég átverős, ha valaki nem olvassa el a cikket. Először rákerestem és az Amerika Kapitányt dobta ki a google.
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #584 üzenetére
Pontosan. Aki most ezt a TopGear-t elvállalja azt darabokra fogják tépni. Elég megnézni a szavazást a cikkben. Szerintem megy is a süllyesztőbe a TG. Nem hiába mondjuk azt, hogy Jeremy és a TG elválaszthatatlan dolog.
Most akkor várunk, hogyan tovább?!
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #586 üzenetére
"problémás producerünk mellé felvennének egy plusz főt"
Egy testőrre gondoltál aki megvédi Jeremy-től?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nincs igazad crey. Ez volt a helyes döntés sajnos. Az egy dolog ha valaki szókimondó, de most túl lőtt a célon Jeremy. Én is nagyon sajnálom, nagyon csípem őt és nagy TopGear rajongó vagyok. Hiányozni fognak és remélem minél hamarabb lesz új műsoruk a régi hármassal.
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #600 üzenetére
Vályi Pista cikke félig önfényezés, hogy ő nekik mennyire rossz nekik, mennyire kemény meló az autós újságírás. Aztán kicsit ír Jeremy-ről, hogy mennyire bírja. Semmi érdemleges nincs abban a cikkben. Pedig Bírom Pistát is a hülye tájszólásával együtt. Ráadásul azt írja, hogy az egész egy hoax, ami egyrészt nem jött be, másrészt én ezt sose gondoltam, hogy kamu lenne.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #603 üzenetére
Te csak azt felejted el, hogy annak a "grófúrnak" annyira mindegy. Nekik nem kell a nézettség után kajtatniuk. Nem kérik őket számon a részvényesek, nincsenek negyedéves pénzügyi jelentések. Ez egy állami televízió! Buktak 4millió nézőt, tény. Eldobták a legsikeresebb műsorukat, a legkarakteresebb műsorvezető(tiójukat?)jüket.
Nekem is fáj, hogy nem lesz műsor, de a BBC részéről teljes mértékben érthető a döntés.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #607 üzenetére
Teljesen egyszerű az ellenvélemény. Senki nem üthet meg senkit a munkahelyén.
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #610 üzenetére
Pontosan tudják ők. Szerinted miért kellett eddig várni a döntésre? Ezek kiszamoltak mindent pontosan. Mit buknak vele, mi lesz később ha nem rúgják ki, mi lesz a show-val, rövid és hosszú távú következményeket.
Ez nem egy kis start-up cég, nem idióták dolgoznak (csak) ott.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #644 üzenetére
Ebből számomra nem sok minden derült ki. Ok nem mondott le, de azt sem írja, hogy maradni fog nem?
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #646 üzenetére
Várok már egy Sky, vagy Netflix bejelentést...
Remélem nem kell az idők végezetéig várni.Szerintem sokáig nem látjuk őket hasonló műsorban képernyőn egyébként..
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #666 üzenetére
Remélem igazad van és tárgyalnak más csatornával. De nekem mindig megfordul a fejemben, hogy ők akarják ezt? Anyagilag tuti nincsenek rászorulva. És nem is fiatalok már annyira.
Azon is gondolkodtam, hogy az amazon, netflix az veszélyes lehet. Meg van ott a pénz, azzal nincs gond. De jobb lenne egy angol csatorna. Az angol kultúra teljesen más, lehet a netflix esetében Jeremy hetente pofozna fel valakit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest