Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Exelsior24
aktív tag
válasz balint82 #78388 üzenetére
Azért ez teljesen nem igaz, mert direkt úgy voltam vele, hogy megvárom biztos lesznek valami jó kis karácsonyi akciók decemberben, erre nézem több telefonnak is feljebb vitték az árát 10.000 - 20.000-rel a novemberihez képest. Hát jobban jártam volna ha novemberben veszek telefont, ráadásul ki is volták a forgalomból amit kinéztem, pedig sokkal régebbi típusokat bezzeg még mindig árulnak.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Exelsior24
aktív tag
-
Exelsior24
aktív tag
Nem tudom volt-e már linkelve, de előbb találtam ezt a cikket az új előfizetéses díjcsomagokról:
[Hálózaton belüli korlátlanságot kínál minden díjcsomagjával a Telekom]Csak szerintem parasztvakítás, burkolt áremeléssel ez az egész "korlátlan" hálózaton belül dolog?
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Exelsior24
aktív tag
válasz huberpe #111602 üzenetére
A "belföldi alapdíjas irányokba" pontosan mit jelent, mert számomra nem tiszta teljesen, ráadásul sajnos google keresőben rákeresve se találtam róla egyértelmű magyarázatot.
Ha aktiválom akkor 1 hónapig Telekom vezetéket, és Vodafon, Telenor mobil számokat is ingyen tudok majd hívni?Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Exelsior24
aktív tag
válasz syIex #132467 üzenetére
Amit betettél képet, ott a jobb felső sarokban ír egy olyat, hogy Aktiváló kód elérhető, ilyen világos-zöldes színnel, arra nem lehet rákattintani, hogy feljöjjön a QR kód?
De amúgy a 1414-en és a Chat-en mit mondtak, hogy hol kellene megkapnod az új kódot, PDF-ben dokumentumok között,vagy e-mailben?
Ahogy látom a sok hozzánemértő Telekom-os emberke szokás szerint egymásra mutogat itt is.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Exelsior24
aktív tag
válasz Oliverda #134556 üzenetére
Húúú, bárcsak egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor mondtak egymásnak totálisan ellent, különböző Telekom-os ügyintézők.
Néha előfordultak elég poénos szituációk, vagy ügyintéző által rosszul kitöltött szerződés módosításba is belefutottam már, ami után futkoshattam, meg telefonálhattam egy sort, hogy megoldódjon.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest