Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Okostelefonra váltanék...
Évek óta az ECO díjcsomagban vagyok, ami eddig teljes mértékben megfelelt számomra. Havi díja: 2223 Ft. Hasonló paraméterekkel rendelkező díjcsomagot keresek, ami pluszban tartalmaz adatforgalmat (250-500Mb).
1. Szerintetek melyik a legkedvezőbb választás a Move XS vagy Move S ?
2. Hogy működnek a NetPlusz csomagok? Move XS + NetPlusz kombináció megoldható ?
3. NetPlusz M díjcsomag most mennyi is ? 1790 Ft vagy 990 Ft ?Tudatlanságomért elnézést kérek. Segítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
QuadRacer
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat. Lehet még majd lesz néhány...
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi dolgot szeretném megvalósítani. Nem vagyok benne biztos, hogy ez kivitelezhető, ezért kérném a segítségeteket...
Jelenlegi előfizetésem: ECO díjcsomag, hűségidő nélkül (tudtommal)
Most nagyon jó áron megvásárolható a Lumia 735 online rendelés esetén. Move XS díjcsomaggal, új előfizetéssel mindössze 41 760 Ft.
Hogyan tudnám ezt a konstrukciót igénybe venni? A segítünk menüben az írják, hogy az új előfizetéssel opció új telefonszámot stb. jelent, de én szeretném megtartani a régit...
-
QuadRacer
csendes tag
Most készülékcserénél beadta, eddig nem.
Ha készülékcserével megrendelem, utána tudok majd váltani Move XS + NetPlusz L kombóra?
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni...
1. A Nokia Lumia 735 körülbelül mikor került be a Telekom portfóliójába? Vajon a nyáron még tudok nálunk majd vásárolni, vagy lehet, hogy arra már kivezetik?
2. Move XS csomaggal kedvezményes készülékcserével (üzletben) télnyleg csak 59760Ft-ban kerül?
3. Lehetséges egy hónapon belül lemondani, majd újra aktiválni/megrendelni az adatopciót? Például, ha x hónap 10-én lemondom, akkor 11-én akár újra aktiválhatom? Vagy csak havonta egyszer tehetem meg? Mikor érdemes aktiválni? (Figyelembe véve, hogy adott hónap 22.-től 22.-ig számlázzák, vagy érdemes 1-jén?)
Elnézést az ostoba kérdésekért, de még új vagyok ezekben. A segítséget előre is köszönöm!
-
QuadRacer
csendes tag
Azt, hogy tudom kideríteni, hogy a hozzám legközelebbi üzletben van-e olyan telefon, amit szeretnék (Lumia 735 fehér)? Amennyiben nincs, tudnak rendelni, vagy azt tudják kínálni nekem, ami éppen a raktárukban van?
-
QuadRacer
csendes tag
válasz Peetey91 #58618 üzenetére
Nálam is ez a hiba fordult elő. Két hét telefonálgatás, ügyintézőkkel beszélés után megfejtették a hiba okát. Azt a választ kaptam, hogy mivel nem vagyok még arany-kártyás, azért nem tudom megrendelni online a telefont. Azt az ígéretet kaptam, hogy tudnak a hibáról és már fejlesztik a webshopba azt a funkciót, hogy a még hűségkártyával nem rendelkező ügyfelek is tudjanak rendelni a webshopból. Április végére, május elejére fog elkészülni, elvileg.
Ti arany-kártyások vagytok már? Mert, akkor megborul ez a maszlag, amivel engem próbáltak nyugtatni, lerázni.
Szánalmas ez a Telekom-tól így 2015-ben...
[ Szerkesztve ]
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Régi ezeréves SIM-kártyámat szteretném cseréltetni nano-SIMre. Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
Ingyenesen kicserélik?
Mindegyik újonnan kiadott SIM-kártya 4G-képes már, vagy azt külön jelezni kell, hogy olyat adjanak?Köszönöm.
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Domino Fix csomag bekapcsolt Domino Most opcióval. Ajándékba kaptam hozzá 1GB mobilinternetet. Sajnos ez nem használható fel külföldön. Ezt tapasztaltam...
Ha jól tudom, a Domino NET adatcsomagok működnek EU-ban is.
Mielőtt megrendelném, felmerült bennem pár kérdés:
1. A Domino NET biztosan működik külföldön?
2. Fogom tudni azonnal használni, ha megrendelem? Először le kell használnom az eredeti 1GB-ot?
3. Ha valamelyik hónapban nem tudja levonni a díját, akkor a kártyám feltöltése után újra levonja és aktiválja, vagy ilyen esetben meg kell majd rendelni újra?
4. Ha túllépen a megrendelt keretet lassítanak, vagy elsejéig lekapcsolják?
5. Ez már meg fog jelenni a Telekom applikációban? Jelenleg semmilyen mobilinternet adatforgalmat, vagy csomag rendelési opció sem jelenik meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Okos Otthon / Smart Home
- Könyvajánló
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Politika
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest