Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Frissítve Veletech-re készen - AZEV mod - Egy alufelni újjászületése - casecon modding autós témában.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
válasz
radio100jozs #97681 üzenetére
Én azt találtam az ÁSZF-ben, amit fentebb linkeltem, hogy már nem rendelhető ugyanazon feltételekkel. Gondolom ebben a földrajzi hely és még egyéb gondok is benne vannak, mert beléptem az MT azonosítónkkal, nálunk annak ellenére nem hozza fel elérhetőként, hogy most is az megy.
És, nagyváros (nem BP) ellenére nem ajánl fel más opciót, csak az IP TV-t, de abból is csak az alap csomagot!! Tehát nincs is mire váltani, ha nem szeretnénk lemondani a csatornákról, amit nyilván nem szeretnénk.
Szóval a kérdés továbbra is az, hogy ha lemondom ebből a 3-as csomagból csak az internetet, arra van-e lehetőség. Szerintem bemegyek egy T-pontba és megkérdezem.
SZERK:
Éppen az általad linkelt helyen írja, ahonnan bemásoltad, amit írtál a SAT TV_ről, nevezetesen, hogy ennyi meg annyi forint, pont ott írja 2 bekezdéssel feljebb, hogy:"4.1 Alapkínálati csomagok
Az egyes csomagokkal elérhető csatornák részletes listája jelen ÁSZF 2/D függelékében találhatóak meg.
Az Alap csomagra és a Szuper Családi HD csomagra 2017. október 20. napját megelőző feltételekkel új előfizetői szerződés nem köthető, az értékesítés lezárásra kerül. A csomagokra 2017. október 20. napját megelőzően vonatkozó feltételek áthelyezésre kerülnek a „Lakossági ÁSZF 5/d. tv – lezárt – melléklet”-be."Ezt linkeltem be az előbb - ez pont ott van, az 5/d-be, 13. oldal, 4.1-es pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Filmgyűjtés
- Robotporszívók
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Google Pixel topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest