Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
válasz
Onderon
üzenetére
Én mentem a Digihez, a TV meg nincsen...
Olvasom itt mindenkinek a véleményét, hogy beblöffölte, hogy elmegy másik szolgáltatóhoz meg felbontja a szerződést, stb...erre ajánlottak neki egy olyan csomagot, ami az eddigi ár töredéke, vagy a mostani áron, de sokkal jobb csomagokat. Mikor én voltam bent, semmit nem kérdeztek, nem is próbáltak meggyőzni, hogy maradjak, semmi. Fintorogva rámnézett az ügyintéző, kihozta a papírokat amiket aláírtam, aztán megkérdezte hogy most mi lesz. Mondtam neki Digi. Erre fintorogva félvállról odahányta, hogy és ott jobb lesz? Mondtam neki, hogy mennyi a csomag, meg, hogy hűség sincs, és nekem csak net kell. Erre szisszentett egyet, én meg elmentem. Nem erre számítottam 5 év Thome és több, mint 12 évnyi Tmobile hűség után...
Még azt sem mondta el hogyan juttassam vissza a STB-t. Nekem kellett utánajárnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elden Ring
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Blabok nyakrögzítő M méret
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
dptrsk