Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• yogibear

addikt

válasz ggabor02 #137728 üzenetére

Tipikus... tavasszal próbáltam dominóra számhordozni és a srácnak csak a 2. kártyát sikerült hozzáadni a csoda rendszerükhöz... Persze a váltáskor nem működött...
    2. körben fél óra csevej a központtal, kiderült, hogy a felvitt T-s kártyát altiválták, majd egy percre rá le is tiltotta a rendszer... inditsa újra a folyamatot... na az sem sikerült, mert mint a későbbi 3. beszélgetésből kiderült, a folyamat inaktív, de nem deaktíválták... hogy nulláról lehessen kezdeni az egészet...
    3. körben, 3. srác, abban maradt a központtal, hogy hibajegyet állít ki... na arra két hét alatt sem ért rá egy informatikus csodagyerek sem, hogy megcsinálja...
    Így kb az első próba után 2,5 hónappal jött sms, hogy na most aztán tuti minden jó, lehet megint nekifutni... Kihagytam a kártya marad a konkurenciánál, nem rohangászok napszámban fiókba a város másik végébe...ráadásul kértem hogy a T-s fő számra jöjjön az üzenet, és ne a másik szolgáltató kártyájára, mert az épp nem lesz nálam... sikerült mégis odaküldeniük...
    Vicc, hogy egy hónappal korábban két számhordozás meg hibátlanul lefutott azóta is működnek..

Új hozzászólás Aktív témák