Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #89309696 #119423 üzenetére

Mint kiderült már be van regisztrálva online, ezért én nem tudok még egyet csinálni erre a számra. Ennek a jelszavát szintén nem tudja, jelszó emlékeztetőt kértem, de egy olyan ezer éves freemail címre küldi amihez szintén nem tudja az öreg a jelszót, ott is kérni akartam jelszó emlékeztetőt, de nincs beállítva másodlagos email, se telefon, se elfelejtett jelszó kérdés (ha lenne se tudná rá a választ).
    Tehát folytattam azzal, hogy a tabletben lévő simet beregisztráltam online, ahhoz hozzárendeltem a telefonját, eddig szépen is működik, küldené a hitelesítő kódot a véglegesítéshez sms-ben, ugye mivel pukot kér az a sim, az nincs hálózaton, a tabletre meg nem lehet kérni. Email címre lehet még kérni, ott viszont megint az ezer éves freemail fiókra küldi ki ahova nem tudunk belépni. Át akartam írni a email címet mivel félig már társítva van a két fiók, hogy hova küldje, azt viszont csak egy szerződéses jelszóval engedné megváltoztatni, de azt a jelszót szintén nem tudja az öreg, a szerződés papírjai meg sehol nincsenek, ahogy a rózsaszín kártya se amin a puk lenne eleve.

Foglaltam neki időpontot...

Új hozzászólás Aktív témák