- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #106158 üzenetére
Akkor ez ennyi volt. Így is "behúztál" már tőlük pénzt + netet.
-
törölt tag
válasz
viktorhu #106061 üzenetére
Persze, ez a kivétel, ami erősíti a szabályt. Egyszeri alkalom, akció keretében. Ez tiszta.
Zsolt topiktárs kérdése viszont a jelenlegi bevett gyakorlatra irányult. Fizikailag nyilván képes lenne elvégezni, de ez nem szokás - nincs a választható szolgáltatások között ilyen.
A hatályos EU (és hazai) jogszabály is arról rendelkezik, hogy adott szolgáltató a saját maga által elhelyezett SL feloldását végezze el.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #106052 üzenetére
A Telekom (és a többi szolgáltató is) csak az általa értékesített eszközökre ad kódot. Gondolj bele: a SIM lock (SL) egy adott szolgáltató hálózatához köti az eszközt. Ezt miért/hogyan oldaná fel egy másik szolgáltató?
-
törölt tag
válasz
Atomgeszi #105984 üzenetére
Ja-ja, azt én sem értem, miért kell külön utánanézni a T honlapon vagy a Google keresővel - ezek az infók simán simán elférnének a Dominó kártya megrendelési felületén is. Alig 2 sor az egész.
Semmi gond, csak nem értettem, miért nekem kellene megmagyaráznom, hogy milyen döntést hozott egy multi cég döntéshozója.
-
törölt tag
válasz
Atomgeszi #105977 üzenetére
El vagy tévedve.
Választ írtam neked, amit forrással (linkkel) alá is támasztottam.
Mezei user vagyok a PH!-n, nem Telekom alkalmazott. Segíteni próbáltam (neked többé nem fogok, minek, ha így válaszolsz?), mert kérdeztél egy topikban, amit olvasok.
Csak azt mondd meg, hogy az egyenleg megléte miért feltétel?
Nem én döntöttem erről, csak leírtam, mik a lehetőségek.
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #105934 üzenetére
Nagyon rossz ötlet. Semmi jót nem eredményezne, ha hallgatna rád a kérdező.
-
törölt tag
válasz
#73820095 #105852 üzenetére
Persze, hiszen nem egyformán használjuk az eszközeinket. Nálam sokkal több fogy, hiszen van néhány alkalmazásom (inkább a többségük), ami a háttérben is használhat adatforgalmat (mert számomra csak így van értelme). Ehhez igazodva választottam ki a csomagomat is, ami 99%-ban pont elegendő.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #105843 üzenetére
Nyilván nem egyeznek meg pontosan a felhasználói szokásaink, ebből fakad az eltérés.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #105837 üzenetére
Kis túlzással majdnem igaz.
Ha nagyon nyomkodom az almámat, akkor cirka egy óra.... vagy kevesebb.
-
törölt tag
válasz
azigazimoris #105787 üzenetére
Az "szép" volt. De legalább jó vége lett.
-
törölt tag
válasz
radio100jozs #105740 üzenetére
Jó felé jársz, a szolgáltatók élnek ilyen lehetőséggel is. A többiek is tiltják saját hálózatukról.
Ám még mindig nem tudunk eleget a történetről.
Használtan vette a kérdező, függetlenként s így használta eddig? Bár ne kellene harapófogóval kihúzni a részleteket belőle, akkor könnyebb lenne segíteni...
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #105507 üzenetére
Az árnyaláshoz: konkrétan a Dominó SIM volt a téma s arra vonatkozott a sikertelen teljesítés.
Minden egyéb (tartozék, kiegészítő, telefon és tablet), amit az elmúlt szűk 2 évtized alatt rendeltem a T-Mobile/Telekomtól on-line, az gyorsan és pontosan megérkezett. A SIM-es nyűglődésük nem egyedi téma, többen is jártunk így vele.
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #105473 üzenetére
Ahogy mondod: elvileg nem tud senki sem mínuszba menni. A gyakorlat pedig az, hogy már több ilyen esetet is láttam.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #105441 üzenetére
Valóban jó volna, de nem lehetséges. Bele kell törődnöd. ☺️
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #105409 üzenetére
Jól emlékszel, volt ilyen javaslat és olyan fórumtárs is, akinek ez segített.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #105214 üzenetére
-
törölt tag
válasz
4Grider #105166 üzenetére
"Ráadásul a mai telefonok automatikusan beállítják az internet apn-t ha egy domino kártyát teszek beléjük."
Ez tény és az esetek döntő többségében így is van. Valami zavar lehetett az Erőben, hogy a topiktársnál egy kivételes eset fordult elő, amikor mégsem volt automatikus beállítás.
Bevallom, sok telefonnal volt már dolgom, saját vagy support során és ilyenre nem futottam rá, ergo engem is meglepett a sztori. Ezek szerint ilyen is van... -
törölt tag
válasz
mista_cool #105154 üzenetére
Üdv!
Meg is válaszoltad az egyik kérdésedet, az utolsó mondatoddal.
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #104983 üzenetére
Gondoltam majd estefelé bekapcsolgatom
Tipikus eset: "Amit ma megtehetsz..."
* * *
(#104991) Roaming:
Yepp, ezért "hasznos", ha ilyesmiket megírnak nekik a FB felületén...
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #104983 üzenetére
Nekem sikerült aktiválni, éppen nyomogattam valamiért a T appot és véletlenül szúrtam ki a 3 GB/7nap opciót.
Meg is lepett a dolog, ezek szerint baki volt...
-
törölt tag
válasz
tonyi #104794 üzenetére
Szia!
Vannak/voltak mostanság hasonló nyűgről visszajelzések. Sajnos, nem egyedi a helyzeted.
Nekem speciel nem volt ilyesmi, múlt hét elején rendeltem tabletet, szintén hűségre+házhozszállítással, minden flottul ment, 3 nap alatt ideért. De pl. SIM kártya rendelésnél, decemberben nálam is úszott a téma... nuku értesítés... szóval nem mindig 100-as a rendszer.
-
törölt tag
válasz
RockHaRD #104440 üzenetére
A zseblopás esetét konkrétan nevesíti a leírás, mint káreseményt:
Lopás - csak Extra és Extra Plusz csomag esetén
A biztosítás kiterjed:
Betöréses lopásra (pl. lakásfeltörés, gépkocsi feltörés)
Rablásra (pl. telefon erővel, fenyegetéssel történő erőszakos eltulajdonítása)
ZseblopásraA kártérítés feltételei, kizárásai például:
Nyilvános helyen, vagy a lopás időpontjában mások által megközelíthető helyen őrizetlenül hagyott készülék ellopása esetén nem nyújtható kártérítés, kivéve, ha a készüléket valamilyen zárt tárolóból (fiókból, szekrényből stb.) dolog elleni erőszak alkalmazásával tulajdonították el.
Nem nyújtható kártérítés, ha készüléket egy őrizetlenül hagyott gépjárműből lopják el, kivéve, ha a jármű be volt zárva, az összes biztonsági berendezés be volt kapcsolva, és a készüléket a bezárt csomagtartóban vagy a jármű utasterének bármelyik csukott rekeszében (pl. kesztyűtartóban) helyezték el, és így azt kívülről a gépjármű jogellenes felnyitása előtt nem lehetett látni.
Nem nyújtható kártérítés, ha a Biztosított, hozzátartozója, a vállalati Biztosított munkavállalója, a velük egy háztartásban élő(k), illetve a készülék őrzését tevékenysége körében ellátó harmadik fél bármilyen szándékos cselekménye okozta a kárt.
Rendőrségi feljelentést kell tenni és azt kárrendezéskor bemutatni. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #104392 üzenetére
A kötbért a károsult kapja, akinek nem teljesült a számhordozás (ez esetben), ez pedig pl. te vagy. Kéred. kapod.
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #103929 üzenetére
Arról van szó, bizony - és rájuk is bőven igaz, hogy a körülményektől függően igen, megéri.
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #103927 üzenetére
Neked az a jó, nekem pedig kizárt, hogy kellene. Különféle emberek vagyunk, eltérő igényekkel.
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #103919 üzenetére
Ez így barokkos túlzás, a körülmények összességét célszerű figyelembe venni. Annak tükrében pedig a válasz: igen, van olyan eset, amikor simán megéri. Mégha nem is sűrűn, de van. Esetleg te meg tudnád indokolni az ellenvéleményedet?
-
törölt tag
válasz
gyuromoj #103728 üzenetére
Beírtam a mail címem és a jelszót már nem kérte, mert beazonosított arról hogy Telekom mobil netről vagyok.
Ez már jó ideje így működik.
Appban pedig csak akkor tudok fizetni, ha csatolom a kartyamat?
Igen, csatolni kell - de nem kell rögzíteni is. Ennek örülök, mert nem szívesen rögzíteném sehová sem az adataimat (kivéve PP, de az totál más téma).
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #103681 üzenetére
Főleg úgy, hogy az egész november egy komplett akció volt. Azt pedig nem tudni előre, mi várható a továbbiak során.
Egy dolog az, hogy valaki éppen nem talál számára vonzó ajánlatot és egy teljesen másik az, hogy hiányolják az akciót (ami közben volt és lesz).
-
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #103655 üzenetére
Kinek mi, eltérőek vagyunk. Nekem nem jelent visszalépést, nyilván eltérőek a számunkra meghatározó tényezők. 😊
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #103645 üzenetére
Nekem most nagyon bejött a novemberi (folyamatos) BF, mert kifejezetten kedvező áron jutottam hozzá a 6S-hez. Pedig alapon nem terveztem váltani, mert tetszett a Galaxy S7.
De így elcsábultam a másik oldalra...
-
törölt tag
válasz
#73820095 #103596 üzenetére
Egyetértek, annyi finomítással, hogy nem a "hülye" a megfelelő jelző.
Inkább a tájékozatlan illik ide. Ne feledd: te, én, sokan, tájékozódunk e fórumon is, sokan viszont nem és ez nem is feltétlen az ő hibájuk. Pl. idősebb korosztály, aki egyedül él és nincs, aki segítsen neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpársportok
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest