Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ROBERTOH

őstag

3. napi összefoglaló:
    Pendulum: a vége felé értem ki - sajnos. Marha nagy buli volt, hatalmas tömeg, zúzás :)
    Prodigy: olyan volt, amit várni lehetett: iszonyat nagy tömeg és iszonyat nagy zúzás :) Jó poén volt, hogy a Sziget reklámokból ismert arc Prodigy-t kezdett énekelni a koncert előtt; mondjuk a sok külföldinek gőze nem volt róla, hogy ki az a színpadon :)
    "Látványszínház": közepesre értékelem, a korábbi évek tűzes-látványos show-ihoz képest. Szó se róla, látványos volt, de többször unalmas is. A látványos részek: egy kb 10 méteres kereket kb 40 méter magasra emeltek, amiben kb 10 ember ugrált miközben forgott. A másik látványos megoldás amikor 52 ember (ezt már megszámoltam :) ) X alakot felvéve megfogta a felette lévőnek a lábát, így egy mintát alkottak..
    Demon Superior: itt már kezdett igencsak hideg lenni. Kb a koncert felére értem be. Jó számokat nyomtak; sajnos a hangtechnikus nem volt a helyzet magaslatán, mert egyszercsak lehúzta a hangerőt kb az ötödére; majd miután a közönség szólt Zságeréknek, ők pedig a hangtechnikusnak, visszatolták a hangerőt. A ráadás ugyancsak hangerő nélkül ment végig, amit Zságerék nem hallhattak, csak látták, hogy mindenki áll egyhelyben.
    Fine Cut Bodies:iszonyat kevesen voltak az elején (úgy 30 ember), de a vége felé se lettek túl sokan (kb 100), ami valószínűleg a hidegnek és a nagyon gyenge hangerőnek köszönhető (nem az MR2 hangrendszere szólt, hanem csak két "otthoni" hangfal). A zene kicsit túl progresszív volt, lehetett volna bulisabb.

Új hozzászólás Aktív témák