- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
jerry311 #3282 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam, sysprep-el együtt ugye visszazárjuk a gépet majd shutdown. Hirens Boot CD indít, majd Seagate Disk Wizard (Acronis TrueImage), csinálok a visszazárt meghajtó partíciójáról MBR-estől,szőröstől-bőröstől egy tib kiterjesztésű backup-ot és kész. Ugyanezzel a módszerrel virtuális gépre felteszem a Backup-ot, újraindítom a virtuális gépet, és szépen feltelepíti magának az összes beállítást, registry kulcsot mindent a gép. Én a saját gépemet így szoktam "újratelepíteni", visszaállítani a frissebb állapotára (vírusírtó kivételével), driverektől kezdve, a workstation-ig mindent visszaállít szépen, sohasem volt vele gondom.
Persze a VHD-s lementés egyszerűbb, vagy amit írtál a Workstation 8-as verzájában lévő megoldás, de hirtelen ez a kettő megoldás jutott eszembe
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest