- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Longeye #27585 üzenetére
Persze ami azt illeti én is nagyon szeretem a felhőt azért elég kényelmes dolog. Viszont ezt a OneDriveos dolgot már régen felfedeztem, hogy nem igazán úgy működik ahogyan azt én szeretném. Persze nem állítom, hogy a OneDrive a hibás lenne mert lehet én vagyok ügyetlen, de nem örültem ennek a hirtelen elinduló szinkronizálásnak.
Az ikonokat egyébként nem tudta vissza állítani sajnos... a többi dolgot leszedtem és kiválasztottam, hogy tartsa meg ezen az eszközön majd lekapcsoltam a szinkronizálást. Most le is töröltem a OneDriveot mert úgy vagyok vele, hogy egyenlőre nem kell még egy ilyen véletlen eset.
Indiant
addikt
Lehet tiltani az indítását és azt is, hogy szinkronizáljon csak azt nem értem, hogy a frissítés ezt miért írta ilyen szinten felül. Ügye ha elve tiltva van az indulása és a frissítés ezt kilőtte akkro még azt mondom okés megérte. Az már kicsit sok, hogy önkényesen elkezdte felmásolni az adatokat.Na nem baj azt mondom ennél nagyobb baj ne legyen soha!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest